Marian Lupu s-a ales cu o medalie de la Președintele României Klaus Iohannis

Aflându-se în România, fostul membru al Partidului Marian Lupu a fost invitat acolo la Palatul Cotroceni pentru a i se înmâna o medalie în semn ironic chiar de către Klaus Iohannis, președintele României.

În fiecare an Klaus Iohannis oferă zece medalii personalizate după propria sa dorință, așa că în acest an acesta l-a invitat pe Marian Lupu pentru a-i dărui medalia 2 metri de bulbuci, mai mult o medalie de rușine decât una cu care te-ai putea mândri:

„Medalia doi me de bulbuci îi este oferită domnului Marin Lup pentru faptul că acesta poate fi o persoană inadmisibilă, după cum am auzit-o la mai mulți cetățeni de peste prutul României, din țara soră Republica Moldova, așa zisă Basarabie a neamului Român de pretutindeni. Tind să menționez că acest gesta a fost mai degrabă o dorință a domnului Lupu decât a mea, acesta și-a dorit un semn de recunoștiință pentru prietenia pe care a dus-o cu România când a fost la conducere. Am fi vrut să-l invităm și pe domnul Plahotniuc, că ne-a ajutat și acesta financiar. Însă din păcate acesta n-a dorit să vină în Românie, nu ne putem explica din ce motive.” – a declarat Iohannis.

Articole asemănătoare