Activista Maria Olar l-a dat în judecată pe Zuckerberg: „Scatina a închis Facebook ca să nu mai pot face live-uri“

Încă o presiune pe urmele fondatorului Facebook Mark Zuckerberg chiar din Republica Moldova. Activista civică Maria Olar, cunoscută pentru urletele ei prin Capitală, l-a dat în judecată pe Zuckerberg acuzându-l că ar dori să o închidă.

Maria Olar îi aduce acuzații grave liderului Facebook după ce recent rețeaua socială nu a mai putut fi accesată timp de ore bune. Activista susține că în spatele atacului s-ar ascunde nimeni altul decât Zuckerberg, care ar avea legături strânse cu oamenii lui Plahotniuc și ar fi dorit să-i restricționeze acesteia să posteze conținut pe Facebook.

Astăzi, apărută într-un live tot pe Facebook după ce platformat din nou accesibiliă, activista civică s-a înfuriat pe fondatorul Facebook declarând: „Omul ista e dracul pe fața pământului. Eu mă știți că de fiecare dată fac live-uri și dezleg scheme corupte, le spun corupților pe nume. Cu vreo câteva luni în urmă contul mi-a fost blocat pe o zi și oamenii lui Zucherberg m-au acuzat de postare de conținut jignitor și mi-au șters live-ul în care arătam cum trăiește Cavcaliuc, au vrut să mă închidă. Dar Mark aista, scatina a închis Facebook-ul ca eu să nu mai pot face live-uri, fiind că pe mine mă urmărește o grămada lume și tocmai ieri am vrut să fac iarăși un live dar Facebook nu mergea.“ a declarat activista continuând:

„Noi tare bine știm cum Socialiștii dar și când erau pe vremea lui Plahotniuc PD-iștii apăi plătesc lui Zucherberg bani pentru reclamă pe Facebook ca să se promoveze în campania electorală. Oameni buni, treziți-vă! Iaca asta-i corupție, cum poate Facebook și Zucherberg aista să ia bani furați din buzunarul cetățenilor ca Socialiștii să-i facă reclamă la multra lui Dodon? Acest fapt pe mine m-a indignat și eu am depus un demers la procuratura generală, lasă să-i deschidă dosar penal și să-l închidă și pe Zuchemberg dar și Facebook-ul lui tâmpit“ – a declarat Olar în live-ul făcut pe Facebook.

Analiștii politici cred că pe Zuckerberg nu-l prea așteaptă vremuri bune. Pe lângă presiunile din țara sa, de capul acestuia s-ar putea lua și autoritățile moldovene care ar putea smulge din miliardar câteva zeci de milioane de dolari care ar mări un pic bugetul de stat și ar subvenționa pensii și școli. Contactat de redacția noastră, un purtător de cuvânt al Facebook nu ne-a putut da oarecare declarații pentru a nu influența posibila deschidere a dosarului penal pe urmele lui Zuckerberg.

Articole asemănătoare