Ajuns la Chișinău, Ronaldo a vizitat beciul de la Cricova: „Bun e vinul moldovenesc”

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume ajuns astăzi la Chișinău, deja a și reușit să viziteze Beciul Cricova savurând bunătățile moldovenești.

Fotbalistul a rămas impresionat de gustul vinului moldovenesc și a declarat că are de gând să rămână în țara noastră cu două zile mai Mult decât a plănuit, pentru a vizita și Mileștii Mici:

„Niciodată nu m-am gândit că în Moldova există așa vinuri bune, mie foarte mult îmi place vinul. Mai ales ăsta moldovenesc care n-are pic de anghidrid, se cunoaște că-i natural și făcut de casă. Ce-i drept am rămas plăcut surprins și de Chișinău, peste tot pe unde am fost erau doar drumuri bune și luminație, chiar dacă am zburat cu elicopterul. Am fost avertizat să nu fiu condus cu mașina prin Chișinău că n-o să ne placă, mai ales că soția este însărcinată. Dar în rest chiar vă spun că bun e vinul moldovenesc, apreciez.” – le-a declarat Ronaldo aflându-se în Beciul de la Cricova și părând un pic amețit, mesajul fiind tradus din portugheză în română de către o traducătoare.

Deocamdată nu se știe detalii, circulă însă zvonul că Ronaldo și-ar putea cumpăra un apartament în Chișinău pe care l-ar mai putea vizita din când în când cu soția sa și copiii.

Articole asemănătoare