Alerta cu BOMBĂ de la magazinul Bomba din Capitală era o reclamă

Gafă la magazinul Bomba din Capitală după ce aseară toată lumea a fugit din magazin crezând că ar fi vorba despre o Bombă. În difuzoare s-a difuzat însă o reclamă care ar fi fost greu de descifrat.

Zeci de oameni se aflau aseară la cumpărături în magazinul de electronică Bomba din Chișinău. În jurele orei 17, în difuzoarele magazinului s-a auzit o explozie iar o voce masculină ar fi pronunțat numele marketului Bomba anunțând mai apoi despre niște producte.

Crezând că ar fi vorba de vreo bombă, clienții nu au stat însă mult pe gânduri și s-au panicat luându-și inima în dinți și alergând cu toții afară. Printre ei se afla și Maria Cheptene, o Chișinăuiancă care a venit la cumpărături dar s-a autoevacuat panicată: „Doamne ferește, au fost cele mai groaznice momente din viața mea. Închipuiți-vă sunteți într-un market și auziți prin calonși cum acolo spune că tipa bomba și se aude explozie, eu mai n-am făcut pe mine de frică când am auzit sunetul.. toată lumea a început a țipa și cu toții am crezut că este vorba de vreun atac deista turistic cu vreo bombă de aceea, așa că am fugit cu toții afară. Eu taman mă uitam la un fen dar l-am luat deamu cu mine, nici n-am dovedit să-l plătesc de frică…” – ne-a declarat doamna care se afla la spital.

Administrația magazinului Bomba a venit însă cu scuze și a anunțat că în realitate era vorba doar despre o simplă reclamă a magazinului Bomba care conținea niște efecte explozive pentru a anunța lumea despre reducerile explozive pe care magazinul le-ar oferi. Aceștia nu s-au gândit că reclama publicitară creată de o companie arabă ar putea fi interpretată atât de realistic de către clienți și au promis că data viitoare nu vor mai folosi explozii în reclamele lor.

Articole asemănătoare