Alertă de explozie la Piața Centrală după ce un client a mâncat 3 kg de cireșe

O bubuietură s-a auzit astăzi în Piața Centrală din Chișinău după ce un bărbat mai n-a dat în aer toaleta pieței. Zgomotul i-a speriat pe oamenii veniți astăzi la piață.

După ce a cumpărat mai multe kilograme de cireșe pe care le-a și mâncat ca scăpatul, Gheorghe, un cetățean din Anenii Noi venit tocmai la piața centrală pentru a face niște cumpărături, n-a mai putut rezista. O mână de cireșe pe care a vrut s-o mănânce s-a transformat în trei kilograme de cireșe:

„Stătea și mânca cireșe ca scăpatul parcă n-o mai văzut, că s-au ieftinit și ele oleacă dar nici chiar așa. Ei și peurmă o fugit omul la toaletă și să vedeți ce bubuietură s-a auzit, am crezut că-i vreun atac cu bombă dar era o bombă din fundul lui Ghiță, o bombă de cireșe, doamne ferește.” – ne-a declarat îngrozită o vânzătoare de fructe și legume de la Piața Centrală care tocmai își făcea cruce în timp ce ne povestise despre cele întâmplate. Pe de-o altă parte, bărbatul din cauza căruia s-a produs explozia ne-a declarat că nu se simte prea bine:

„Mă scuzaț, eu nu știam că chiar așa de tare s-a auzit că eu cred că m-am stricat la burtă de zici că mi-a plesnit fundul. Brusc după ce am dat druumul la gaze am auzit țipete cum lumea fugea din piața centrală și niște copchii au început a plânge. Eu n-am vrut, toată chestia asta n-a fost intenționată.”

– Ne-a declarat bărbatul după ce a ieșit din toaletă. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a mina întreg locul din cauza că mirosul de gaze dar și bubuietura i-a alungat pe toți clienții de la piață. Specialiștii în diaree ne avertizează să nu mâncăm atâtea cireșe pe aceaste călduri pentru a evita astfel de situații neplăcute în public. În urma unei expertize s-a depistat că cireșe consumate erau, de fapt, prea stropite – din această cauză bărbatul s-a ales cu o diaree de proporții.

Articole asemănătoare