ALERTĂ la Parlament după ce pe 7 deputați PSRM i-a apucat diareea

O alertă cum nu s-a mai văzut s-a iscat astăzi brusc la ședința Parlamentului, după ce pe șapte deputați PSRM i-a apucat durerile de burtă și diareea, lucru care a dus la contaminarea întregii clădiri și evacuarea tuturor deputaților.

Deputatul Sergiu Sârbu, care se afla la distanța de 2 metri de un coleg PSRM, ne-a ilustrat situația povestindu-ne cum peste trei deputați din rândul de alături ar fi dat durerile de burtă, lucru observat datorită sunetelor eliminării de gaze pe care deputații le-au scos. Potrivit lui, și alți deputați din partidul dat au început a manifesta o lăsare a gazelor zguduitoare și neplăcută.

Speaker-ul Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a declarat imediat Stare de Urgență și a cerut evacuarea tuturor deputaților. Din fericire, majoritatea aveau măști și nu le-a pătruns mirosul neplăcut. Ghinion însă pentru Mariana Tauber, care nu purta o mască. Acesteia i-a pătruns gazele colegilor din PSRM direct în nas, de aceea ea a fost dusă în stare de urgență la intubare la spitalul republican.

Nu se cunoaște din ce cauză cei 7 deputați au început brusc a scoate gaze, s-a decis însă crearea unei comisii parlamentare care urmează să investigheze cazul. Se speculează însă că deputații ar fi luat parte la ziua de naștere al administratorului rețelelor de market Linella din capitală, cunoscut pentru faptul că uneori comercializează alimente expirate.

Articole asemănătoare