Alyssa Bounty prinsă într-un cort din Capitală cu Dorin Galben: „Eu îi dădeam interviu, nu altceva”

Moment jenant pentru actrița de filme de adulți Alyssa Bounty. Aceasta a fost prinsă printre protestatarii din corturile din Capitală într-un cort unde se afla tocmai cu Dorin Galben.

Când a văzut că se apropie jurnaliștii, actrița a dorit să se bage repede înapoi în cort dar nu ne-a mai putut scăpa și a fost nevoită să înghită și să ne dea totuși o declarație care ar putea fi de interes național:

„Noi acolo în cort nu făceam ceea ce credeți voi. Pur și simplu i-am dat lui Dorin un interviu, nu i-am dat ceea ce credeți voi că i-am fi dat, că eu nu o fac pe degeaba și pe mine nu mă plătește nimeni în lei, ci doar în Euro sau în dolari. Eu v-am spus că iau o mie de Euro pe noapte plus taxă, nu sunt ieftină dacă asta vă interesează.” – ne-a declarat Alyssa. Fiind întrebată de reporterul nostru de ce se află printre protestatarii Șor, aceasta ne-a declarat: „Eu n-am nimic de făcut cu protestatarii, vedeț că ei nici nu mai sunt aici. Pur și simplu n-am găsit o altă locație pentru interviu și am vrut să folosimt președinția drept imagine de fundal, de aceea am venit aici în cort pentru a ne echipa iar peurmă ieșim afară la interviu.” – ne-a mai declarat actrița.

Dorin Galben se afla în cort și n-a dorit să iasă afară. Potrivit Alyssei, acesta ar fi pregătit scriptul pentru interviu și nu dorea să fie cumva încurcat de noi, de aceea aceasta a intrat din nou în cort pentru a-l ajuta.

Reamintim că de ceva timp în urmă vlogherul moldovean Dorin Galben, numele nou de scenă Dorin Snickers, a făcut un interviu cu unica actriță pentru filme de adulți din Republica Moldova. Din cauza interesului național, ar putea apărea și partea a doua, însă de data aceasta cel mai probabil nu pe YouTube, rămâne de văzut.

Articole asemănătoare