Amenințări de la Plahotniuc: „Daţi-i drumu lui Dodon că de altfel va mai dispărea un miliard”

După ce fostul președinte al R. Moldova a fost reținut pentru 3 zile, fostul politician și om de afaceri Vlad Plahotniuc acuzat de furtul miliardului i-a sărit în apărare bunului său prieten Dodon amenințând cu proteste.

Plahotniuc a avertizat autoritățile să-l lase în pace pe Dodon, că de altfel ar urma să sară șiurșelele. Ba mai mult, într-o postare de pe Facebook emoțională, probabil scrisă la nervi, Vlad Plahotnic amenință că va mai fura un miliard dacă Dodon nu va fi lăsat în pace. Postarea a fost deja ștearsă la vreo douzeci de minute după postare. Totuși, din surse apropiate lui Plahotniuc am aflat că acesta ar fi foarte furios:

„Domnul Plahotniuc a ajuns la limita disperării și ar putea să mai fure un miliard în semn de protest că bunul său prieten Dodon ar putea fi pus la dubă pe termen mai lung. Acest lucru nu îi va reuși însă, fiindcă Plahotnicu nu mai poate călca în Republica Moldova că de altfel va fi pus și el împreună cu bunul său prieten cu care împărțeau tot felul de culioace pe când încă era în țară.” – ne-a declarat un analist politic, apropiat fostului șef PD Vlad Plahotniuc. În apărarea lui Dodon au sărit și socialiștii care au anunțat proteste. Aceștia dau câte 500 de lei fiecărui om care dorește să vină în stradă să-i ia apărarea lui Dodon:

„Din fericire chiar astăzi partidul nostru a primit o donație foarte generoasă din Federația Rusă și ne vom putea organiza cu toții pentru a-l apăra pe domnul Dodon al nostru. Căci când el era președinte apăi în țară parcă era mai altfeli, dar acuma lumea se destrebălează cu totul nu vedeți. Anunțăm proteste în masă, cu cazare și mâncare inclusivă pentru toți protestatarii noștri iar ziua pierdută de muncă la fel va fi plătit, nu vă faceți griji.” – ne-a declarat Zinaida Greceanîi, colega lui Igor Dodon și fosta președintă a parlamentului.

Articole asemănătoare