Analist de la Publika în depresie: „Tare mi-i dor de domnul Plahotniuc”

Tristețe amară în studioul canalului de televiziune Publika TV, care cândva îi aparținea lui Vladimir Plahotniuc. Mai mulți reporter în frunte cu analistul politic Cristian Tabără aproape au început a da în lacrimi în direct, dezvăluind cât de dor le este de fostul lor șef Vladimir Plahotniuc.

În cadrul noii emisiuni de la Publika numită „Analistul Analiștilor”, jurnalistul Cristian Tabără a început a critica actuala guvernare și aproape izbucnind în lacrimi a declarat:

„Doamne, de când nu l-am mai văzut pe Domnul Plahotniuc. Mai ieșeam cu el la o cafeluță din când în când, acesta îmi mai arăta casa sa, îmi mai dădea câte un interviu. Dar acum din păcate, din cauza bandiților de la putere, omul a fost nevoit să fugă peste hotare. Ce v-a făcut acest om? A furat câteva miliarde acolo, și ce dacă? Spuneți-mi vă rog un politician de la noi care nu a furat miliarde? Eu nu știu nici unul. Dar sincer să vă spun, aproape mă iau lacrimile, mi-i dor de domnul Plahotniuc și sper să revină cât mai curând acasă”

Redacția noastră ține să menționeze că plângetele din studioul Publika TV erau cam asemănătoare celor din Coreea de Nord, acolo lumea deseori plânge atunci când dictatorul Kim Jong Un înhață câte o gripă sau se simte rău:

Oameni din Coreea de Nord plângându-l pe liderul lor Kim Jong Un pentru că a răcit și-l durea gâtul
Articole asemănătoare