Andrei Năstase luptă în continuare ca Maia Sandu să-l facă Prima Doamnă

În curând se împlinește un an de zile de când Maia Sandu a fost investită în funcția de Președinte al Republicii Moldova și totuși aceasta nu este lăsată în pace de Andrei Năstase care cere neapărat o funcție în Președinție.

Potrivit unor surse apropiate Președintelui, am aflat că în zilele trecute Andrei Năstase ar fi avut o vizită la Preșidenție legat pe subiectul funcției de care se tot ține: Prima Doamnă a Republicii Moldova după modelul german în care Angela Merkel este cancelar, iar bărbatul ei un fel de primă doamnă.

Cu toate că Maia Sandu încă nu s-a exprimat pe acest subiect, fostul Președinte al Moldovei Igor Dodon a și venit cu un atac asupra Maiei Sandu, declarând la un post privat de televiziune: „Din cauza Maiei Sandu, Moldova acum nu mai are o primă doamnă. E dezastru total. Înainte Galina mea mai ieșea cu copii la făcut poze, mai dădea câte un interviu, mai mergeam cu ea la biserică să aprindem lumânări, dar acum ce? Doamna Maia Sandu nu are nici bărbat și nici copii după cum e cunoscut și țara noastră nu are o Primă Doamnă, Rușine!” – s-a arătat supărat Dodon cerând Maiei Sandu să pună în funcție neapărat o primă doamnă, spre exemplu pe Galina Dodon.

L-am contactat pe domnul Andrei Năstase pentru o reacție dar nu am putut da de el fiind că s-ar fi aflat la saună. Redacția noastră l-a sunat însă mai târziu și am dat totuși de el iar acesta ne-a declarat supărat fpc pe foștii săi colegi de Bloc, dar mai ales pe Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu:

„Îmi pare foarte rău că nu s-a găsit o funcție și pentru mine, fiind că eu vin cu experiența mea de politician și aș fi putut să fac și eu ceva pentru țară. Doamna Maia putea să mă pună măcar un fel de prima doamnă a Moldovei, fiind că în Germania acest lucru e posibil: doamna Merkel e președintele iar bărbatul ei e un fel de prima doamnă care tot se ocupă de treburi de-ale statului. În Germania așa ceva e posibil, de ce la noi în Moldova nu? Că doar vrem în Uniunea Europeană dar nici nu ne luăm după exemplul altor țări Europene” – s-a arătat Năstase indignat.

Articole asemănătoare