Gonţa mai fericită ca niciodată: „Bine că n-am fost eu de această dată”

Fosta colegă de muncă a Nataliei Morari, jurnalista Angela Gonța, se arată foarte fericită că măcar de această dată nu ea este cea care își strică reputația din cauza vreo unei relații cu un om controversat de afaceri sau politician.

Angela Gonța s-a dat cu părerea referitor la situația fostei colege și s-a arătat dezamăgită de comportamentul ei: „Natalia trebuie de mult să publice acest lucru, eu când eram cu Filat împreună păi toată lumea știa, și când deja s-a scos la iveală că Filat e un corupt, păi mie mi-a fost mult mai ușor să-mi păstrez reputația fiind că eu nu știam de jocurile lui Vlad. Sincer să vă spun eu chiar mă bucur că măcar de această dată nu-s eu într-așa o situație penibilă, eu sunt o jurnalistă la locul meu și nu am avut și nu am relații cu persoane dubioase. Cred că Natalia are de învățat o lecție totuși.”

Totuși, însuși Angela Gonța este cea care a format cândva o căsnicie cu Vlad Filat la fel rămânând însărcinată de la fostul lider al PLDM care a stat o perioadă după gratii. Gonța se arată însă împlinită că în cazul ei lumea măcar știa de relația sa cu Vlad Filat, mai ales după ce în acele timpuri prin internet au apărut tot felul de poze sau chiar vide-uri.

Experții în media cred însă că acest fenomen poate fi observat cam des în ultima vreme, când jurnalistele cad pradă oamenilor influenți precum politicieni, spre exemplu relațiile dintre: Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă, Angela Gonța și Vlad Filat sau Natalia Morari și Veaceslav Platon. Totuși, experții precauți se îngrijorează ca nu cumva și alte jurnaliste care se declară independente să mai rămână gravide de la vre-un politician sau om de afaceri cu influență. Aceștia se gândesc la un prototip de lege care ar putea interzice astfel de cazuri.

Articole asemănătoare