Angelina Jolie se va filma într-un nou film Titanic în R. Moldova, râul Nistru

Nu doar laude, ci și fapte. După ce zilele trecute cunoscuta actriță de la Hollywood Angelina Jolie a lăudat Republica Moldova pentru faptul că primește atâția refugiați din Ucraina, aceasta a luat decizia de a se filma în partea a doua a filmului Titanic care va fi filmată chiar în țara noastră.

Vestea vine după ce zilele trecute cunoscuta actriță Angelina Jolie a postat un video în care-i mulțumește Republicii Moldova pentru receptivitate dar și pentru faptul că a primit atât de mulți refugiați din Ucraina. Copleșită de mărinimia poporului moldav, actrița a anunțat că a vorbit cu regizorul filmului “Titanic 2” iar filmul ar urma să fie filmat chiar la Criuleni în râul Nistru. Astfel, Jolie a vrut să arate un semn de mulțumire țării noastre pentru eforturile depuse în aceste timpuri grele.

Filmarea următorului Titanic în Republica Moldova ar aduce țării noastre o grămada avantaje precum faimă în întreaga lume, un număr imens de turiști din Statele Unite care habar n-au unde se află Republica. Totodată, astfel vor fi motivate şi mai multe vedete internaționale să se filmeze în țara noastră, fiindcă la noi tot găsești o grămada locuri mioritice unde poți filma ceva frumos și captivant.

Locul unde se va filma Titanic II, cu Angelina Jolie și Dwayne Johnson în rolurile principale.

Acest lucru le-a îmbucurat și pe autoritățile de la noi care s-au arătat deschise pentru această colaborare. Ba mai mult, în partea a doua a filmului Titanic ar putea participa și unele vedete moldovene precum Emilian Crețu în rolul Babei Dora sau Xenia Deli în rolul de amantă al rolului principal din Titanic II.

Filmările ar putea începe însă abia în vara anului 2025 chiar pe malul râului Nistru din Criuleni. Angelina Jolie s-a arătat gata pentru o cooperare cu autoritățile din Republica Moldova, aceasta chiar i-a dat un like paginii de Facebook a Maiei Sandu și a postat și o poză pe Instagram în susținerea partidului din care făcea parte Președinta.

Angelina Jolie în susținerea PAS.

Articole asemănătoare