Anișoara Loghin și-a schimbat numele de familie. De acum e Anișoara Logout

Senzație în lumea mondenă din Republica Moldova după ce jurnalista Anișoara Loghin și-a schimbat numele de familie, după propria dorință, în Logout.

Din cauza că s-a săturat doar de Loghin, aceasta a hotărât să-și aleagă un nume de familie și mai englezesc așa că și-a pus numele de familie Logout, pentru că dorește să dea acest nume de familie mai departe:

„Știți, Login în engleză înseamnă când te loghezi undeva și de fiecare dată toți mă râdeau, că hihi haha Anișoara Loghin, tipa că te loghezi pe Feisbuc sau pe Instagram. De aceea eu m-am săturat de comentariile oamenilor și am hotărât că de astăzi eu voi fi tot Anișoara, încă Logout, adică când te deloghezi de pe un sait sau de pe o rețea socială. Cred că Logout sună cu mult mai bine, parcă-i mai englezește, fiindcă cuvântul in îl avem și noi, dar cuvântul out îl au doar englezii. În orice caz mă gândesc și la un al trei-lea nume, probabil voi fi Anișoara Logout Signout, ca să sune și mai, și mai englezește, știți?” – ne-a declarat jurnalista.

Auzind acestea, mai multe vedete de la noi doresc neapărat s-o imite pe jurnalistă. Astfel, cunoscuta muziciană Tany Vander ar dori să-și schimbe numele în Tany Vanderful (wonderful însemnând în engleză minunat) iar Toly Druga și-ar putea schimba numele în Toly Druggy.

Articole asemănătoare