Armata rusă anunță succes: Focul asupra navei Moskva a putut fi stins datorită scufundării navei

Lacrimi de bucurie la Kremlin. Chiar dacă nava Moskva a fost scufundată zilele trecute în mare după ce a fost lovită de niște rachete, autoritățile de acolo susțin că sunt totuși mândre de faptul că măcar focul asupra navei a putut fi stins.

Oficialii de la Kremlin au declarat această manieră ca fiind o nouă „victorie” a armatei rusești, asta din cauza că focul și flăcările asupra navei au fost stinse datorită scufundării navei:

„Nu s-a întâmplat nimic rău cu nava noastră, pur și simplu i s-a terminat combustibilul și a luat foc, asta în regim de misiune specială – acest lucru este însă normal și merge după plan. Până la urma urmei asta a fost chiar un succes, fiindcă nava noastră, datorită sistemului ei smart, a detectat că a luat foc și automat au fost lansate tractoarele maritime din interiorul ei pentru a o scufunda – doar astfel focul a putut fi stins. În plus, nava s-a și transformat automat în submarin, fiindcă așa a fost programată de către specialiștii noștri.” – susține oficialul de la Kremlin Serghey Ivanowitsch Gussew.

Astfel, scufundarea navei este văzută mai degrabă ca un succes de către cei din Rusia, din cauza că scufundarea navei a ajutat la stingerea flăcărilor.

„Nu ar fi avut rost să trimitem acolo un elicopter ca să stingă flăcările, acest lucru ar fi fost prea costisitor și noi pur și simplu n-am vrut. Nava submarin va veni și singură acasă, datorită sistemului ei GPS pe care nici americanii de la NASA nu-l au, vă spun eu pe cuvânt.” – ne-a mai declarat oficialul care părea să fi fost în stare de ebrietate, fiindcă râgâia la telefon după fiecare propoziție.

Articole asemănătoare