Asta ne-a mai lipsit. Maria Olar a strigat la Macron „smerti musaram” în Franceză

Nu l-a lăsat în pace nici pe președintele Franței. Maria Olar a ieșit astăzi în PMAN, acolo unde se aflau și președintele Francez Emanuel Macron împreună cu Maia Sandu.

Și Maria Olari a ieșit astăzi pentru a-l vedea pe președintele Franței Emanuel Macron, aflat în Republica Moldova. Activista civică a rămas însă dezamăgită că bodyguarzii președintelui Francez nu au lăsat-o să facă o poză selfie împreună cu acesta, așa că Olari s-a supărat și a început a țipa prin Piața Marii Adunări Naționale:

„Aue aue, mort à la poubelle. Je m’appelle Maria Olari et je proteste parce que je veux une photo avec le président de la France mais je n’ai pas le droit. Honte..” (traducere: Smerti musram, Mă numesc Maria Olari și protestez pentru că vreau o poză cu președintele Franței dar nu am dreptul. Rușine..) – s-a arătat nemulțumită Olar. Totuși, la insistența acesteia, Macron a cedat și i-a rugat pe bodyguarzi să-i dea voie activistei să se pozeze cu el – lucru refuzat însă de Olari care mai peurmă n-a mai dorit să se fotografeze alături de Macron.

Toate acestea ne-au fost confirmate de către niște martori oculari care s-ar fi aflat și ei în acel loc la momentul trecerii lui Macron cu Maia Sandu printr-un parc din Capitală:

„Doamna Olar a insistat să se pozeze cu președintele Francez, dar n-a fost lăsată. Așa că a început să urle pe acolo și s-o sperie pe Maia Sandu că dacă nu o lasă să facă poză cu președintele Franței, aceasta va mobiliza toți susținătorii ei și vor protesta la Președinție și pe la Parlament din diferite motive. Într-un final doamna Sandu i-a propus domnului Macron să se pozeze și cu doamna Olar, dar doamna Olar peurmă a refuzat acest lucru, probabil din cauza că inițial n-a fost lăsată să se fotografieze cu președintele Franței. Nici noi, cei care ne plimbam pe acolo, n-am fost lăsați, fiindcă ei erau ambii păziți de o grămada bodyguarzi. Era practic imposibil.” – ne-a declarat un martor ocular care ne-a rugat să-i păstrăm anonimitatea.

Articole asemănătoare