ATENȚIE: acest individ a scăpat din psihiatrie și se crede Președintele R. Moldova

Avertizări noi din partea Ministerului Sănătății, care pe lângă Pandemia de Covid mai vede și un alt pericol pentru R. Moldova. Este vorba despre un cetățean pe nume Igor D. care ar fi scăpat de la spitalul de Psihiatrie și a început a ieși în public băgând lumea în sperieți și declarându-se președinte al țării.

Cetățeanul a fost surprins astăzi la postul de televiziune Moldova 1, unde a bruscat ușa studioului și a intrat acolo în direct, bătând cu pumnii în piept și spunând cât de mult i-ar păsa lui de R. Moldova în calitate de Președinte, cum se crede el.

La puțin timp la fața locului au sosit și medicii psihiatri, care au încercat să-l scoată pe individ din studiou cu de-a sila. Acesta însă a început a striga și scuipa medicii, așa că a fost nevoie de intervenția Batalionului cu destinație specială „Fulger”. Aceștia l-au putut liniști pe Igor D. cu o bancă de tușonkă iar apoi acesta a putut fi închis înapoi în cușca sa de la spitalul de psihiatrie din capitală.

Medicii din capitală atenționează totodată cetățenii să aibă grijă, fiind că individuul ar putea scăpa în orice clipă din nou din cușca sa de la psihiatrie și ar putea începe să scrie lucruri fără sens pe contul său de Facebook sau chiar să muște lumea pe care o întâlnește în public.

Articole asemănătoare