Averea lui Tauber: donații de mii de dolari de la firme dubioase

Deputata Partidului ȘOR, Mariana Tauber, și-a făcut recent publică declarația de venit care se pare că conține niște tranzacții cu donații de la firme dubioase. Ce donații ar fi primit Tauber și de unde au venit banii – în aces articol.

În pagina trei a declarației deputatei se observă că în anul recent, pe data de 3 Februarie 2021 curent, aceasta ar fi primit donații în sumă de 69 de mii de dolari de la o companie din statele unite care produce filme pentru adulți, PornHub. Se pare că Tauber ar deține acolo conținut și primește donațiile drept venituri din liceențele conținutului pentru adulți pe care aceasta îl deține.

Mai mult, deputata ar fi primit încă alte 200 de mii de euro donație din Israel, de pe un cont anonim care nu poate fi găsit în bazele de date a ministerului finanețelor de la noi. La întrebarea de unde ar veni acești bani, deputata a răspuns că i-a muncit din greu peste hotare unde ar fi lucrat ani la rând servitoare într-un hotel și i-ar fi pus acolo grămadă pe un cont ca aici în țară să-i vină anual câte o sumă pentru a-și putea întreține cele 3 case și 2 mașini pe care aceasta le deține.

Articole asemănătoare