Avertizare de la Tauber: „Dacă nu mă votați pe 11 Iulie mă las de videochat“

O nouă amenințare din partea membrei Partidului ȘOR Mariana Tauber. Zilele trecute aceast a venit cu o declarație deja îi îngrijorează susținătorii. Aceasta a avertizat că dacă pe 11 Iulie nu va acumula un anumit număr de locuri în Parlament, atunci ea ar urma să nu mai producă videochat-ul erotic de vineri de la ora 24 pentru Orheieni.

Vestea a cutreierat întreg Orheiul de la mic la mare făcându-i pe oameni să-și piardă orice speranță. Aceștia nu-și pot închipui să nu mai vadă emisiunea politică a Marianei Tauber care era difuzată la un canal pentru cei de peste 18 ani în fiecare seară de vineri. În emisiunea sa de vineri, Tauber dă de obicei sugestii fetelor despre cum să aibă un decolteu perfect, cum să cucerească bărbații dar și cum să ajungă în politică fără prea mult efort.

Tauber nu este prima membră a partidului ȘOR care amenință alegătorii. Cu câteva zile în Urmă, și Ilan Șor a amenințat că dacă nu va fi lăsat acasă ca să participe la Alegerile Parlamentare, acesta va dărâma Orheiland-ul.

Mai mulți analiști politici cred că dacă Tauber s-ar lăsa de videochat atunci s-ar putea produce o criză la nivel național care le va costa pe mii de fete adolescente viitorul și locul de muncă în industria erotică. Mai mult, aceștia au creat o petiție prin care cer guvernului să legalizeze videochat-ul în Biblioteci din nou, fiind că din cauza pandemiei dar și turbulențelor politice din țară moldovenii s-ar fi stresat prea mult în ultima vreme

Articole asemănătoare