Avocatul lui Tauber sparge tăcerea: „Marina trebuie să stea după gratii”

Avocatul Marianei Tauber a ieșit în fața publicului și a spars tăcerea. Cu toate că în funcția sa de avocat acesta ar trebui să o apere pe Tauber, acesta a ieșit în fața publicului și a declarat că Tauber ar trebui să stea de fapt după gratii.

Avocatul Veaceslav Hârleț, care mai înainte o apăra pe Tauber în fel de fel de chestii juridice, s-a săturat s-o tot apere pe Tauber atâta și s-ar fi distanțat de ea ieșind în fața publicului și impresionând o țară întreagă cu declarații șoc care n-au mai ieșit vreodată din gura unui avocat împotriva mandandului său.

„Stimați cetățeni, stimată presă și stimate ONG-uri. Cu toate că în trecut eu am exercitat funcția de avocat al doamnei Tauber și am apărat-o în fața mai multor instanței, astăzi am hotărât să renunț la mandatul de avocat și am decis să nu o mai apăr fiindcă noi cu toții o știm pe doamna Tauber și pe domnul Șor, cu toții știm de unde vin banii și pentru Orheiland, și pentru alegerile de la Bălți, și pentru micii dăruiți oamenilor pentru a le fi unși ochii. Eu am depus un oarecare jurămând când am devenit avocat și m-am săturat să-mi tot fi rupt promisiunea în acest timp, nu vreau să mai apăr atâta hoții și lasă-i să se descurce cum or vrea ei. Mariana trebuie să stea după gratii, la fel ca și domnul Șor și ca și mulți alții din această schemă. O zi bună vă doresc.” – a declarat fostul avocat al Marianei Tauber în fața presei.

După aceste declarații analiștii politici de la Orhei, care tot aparțin partidului ȘOR, se arată foarte îngrijorați și consideră că fostul avocat n-ar fi trebuit să procedeze în acest fel. Aceștia chiar au încercat să-l facă pe avocat să se răzgândească și să-și retragă declarațiile înapoi anunțând că n-ar fi fost treaz când a spus aceste cuvinte, avocatul Hârleț nu s-a lăsat însă ademenit de cele câteva milioane care i-ar fi fost oferite și a decis că demnitatea sa este mai presus decât niște bănuți din miliardul furat care aveau să-i fi fost oferiți de către politologii din partidul fostei sale mandate.

Articole asemănătoare