Baba care i-a ghicit lui Dodon în ouă sparge tăcerea: „Va sta la dubă ani buni”

Noutăți de ultimă oră de la Sadova, satul de baștină a lui Igor Dodon. Femeia în vârstă care cândva i-a ghicit lui Dodon în ouă că va deveni președinte, a scos o nouă declarație spărgând tăcerea în întreg satul: faptul că Dodon va fi trimis la pușcărie.

Baba Grăchina de la Sadova, așa cum este cunoscută prin sat, l-a susținut cândva pe Igor Dodon ghicindu-i în ouă că va deveni președinte. În ultima vreme femeia susține însă că ar fi avut o vedenie care i-a transmis că Igor Dodon va fi trimis la pușcărie și va sta acolo o perioadă foarte îndelungată de timp. Contactată de reporterii noștri, aceasta a susținut:

„Da, cândva îl urcam în slăvi pe Dodon că preotul din sat ne-a spus să-l susținem că-i om bun. Ei și ne-au mai dat Socialiștii câte 500 de lei și eu proastă i-am ghicit în ouă și i-am spus și eu ce voiam să văd: să devină prezident. Dar iaca că am văzut pe la telivizor cum o primit culioace de la Plahotniuc și m-am rugat la Măiculița Domnului să-mi deschidă ochii și cu trei zile în urmă iaca am avut în vis. Nu știu cum dar l-am văzut pe Dodon că era închis acolo într-o cletcă, parcă era o închisoare și plângea să-i dee drumu, iar peurmă o venit un înger din ceruri și mi-i spus că omu ista nu-i fire curată și că va sta la dubă ani buni” – ne-a declarat femeia cu sufletul la gură continuând:

„Văhăhă Doaamne, când m-am sculat în dimineața ceia păi m-o apucat tremuricii. Am ghicit în ouă la un drac, Doamne iartă-mă. Iaca de data asta eu știu și mie intuiția-mi spune, dar eu m-am rugat și știu că Dodon va sta închis acolo după gratii că merită michiduță, ne-a furat o țară întreagă și ne-a pus pe toți pensionarii pe spate. Ne amăgea cu câte 500 de lei dar el fura cu sacii și nu se mai sătura – antihristul pe pământ Doamne iartă-mă” – ne-a mai declarat femeia în vârstă de 68 de ani.

L-am contactat pe Igor Dodon pentru o reacție iar purtătoarea sa de cuvânt ne-a răspuns că Dodon nu ar crede în vedeniile tuturor babelor. Cu toate aceastea, reamintim că însuși Dodona a menționat în fosta campanie electorală a alegerilor prezidențiale că o femeie în vârstă i-ar fi ghicit în ouă că acesta urmează să devină președinte – lucru care totuși nu s-a mai întâmplat.

Articole asemănătoare