Baba de la Sadova în depresie fiindcă Kirkorov nu mai vine să facă concert

Timpuri grele pentru femeia de la Sadova, fană a lui Dodon și în special al cântărețului Filip Kirkorov. Femeia nu mai iese de săptămâni bune din casă și refuză să-și primească pensia în semn de protest din cauza că Kirkorov nu vine în Moldova să facă vreun concert.

Mai multe vecine și prietene din Sadova se arată îngrijorate de faptul că femeia nu mai prea iese din casă și nici nu prea vine la Biserică. În timp ce unele vecine cred că femeia ar fi influețată de michiduță sau ar fi intrat în vreo sectă, alte vecine care o cunosc mai bine susțin că aceasta de fapt s-a supărat pe faptul că Filip Kirkorov nu a mai fost în Republica Moldova să facă vreun concert de ceva timp – lucru care a supărat-o nespus de mult:

„Anica înainte ieșea la apă în fiecare zi și parcă era mai veselă, era ea așa mai politicoasă și ne poveste de fiecare dată cât de tare îl iube ea pe fostul președinte, ni se plângea și-i era în grijă că Maia Sandu n-o să poată să ne conducă țara fiindcă n-are țâțe mari, dar cel mai tare pe ea o îngrijora faptul că Kirkorov și nici Sofia Rotaru nu mai vin în Moldova să dea concert. Ea a fost la Orheiland de mai multe ori și a vrut să-l roage pe domnu Șor să-i aducă în Moldova, a vrut să-i promită domnului Șor că o să-l voteze dar n-a dat de dânsu că el nu-i prin țară. Și s-o descurajat, fiindcă ea în fiecare zi ieșea afară cu un radio și punea cântări de-al lui Kirkorov, dar amuia nici n-o vedem prin măhăla, nimic.” – ne-a declarat o vecină de-a femeii. Echipa noastră a mers la femeie acasă și a încercat s-o scoată la întrebări, dar aceastea ne-a fugărit cu o mătură de la poartă. Într-un final, când am încercat s-o mințim că dacă ne dă un interviu îl aducem pe Kirkorov, aceasta a acceptat să ne spună vreo două cuvinte:

„Aducețimi-l pe Kirkorov aici chiar acum, că el pe dânsu îl aștept de ani de zile de când s-o început epidemia asta din cauza la Maia Sandu. Când era săteanu nostru președinte păi tot satul nostru era mulțumit, el ne făcea și drumuri și de hram în fiecare an la noi venea la mâncat căpșuni cu domnu Kirkorov, eu mă duceam și le făceam niște plăcințele cu cu brânză.. da ian staț oleacă, voi mie mi-ați zis că dacă vorghesc apăi al aduceți aicia pe dânsu, apăi el unde-i că nu-l văd?”

Când i-am spus femeii că am păcălit-o doar ca să ne dea un interviu, aceasta a vrut să ne dea o palmă dar echipa noastră a reușit să scape în siguranță, în afară de cameramanul nostru care s-a ales cu obrazul înroșit.

Articole asemănătoare