Baba de la Sadova surprinsă și ea la protestul PSRM/PCRM din Capitală

Prezență îmbucurătoare pentru Socialiștii și Comuniștii prezenți la protestul din Capitală organizat astăzi în susținerea lui Alexandru Stoianoglo. Femeia de la Sadova și marea susținătoare a lui Dodon s-a alăturat și ea evenimentului având o cerință clară: Aducerea lui Kirkorov în R. Moldova.

Încă dis de dimineață de la orele 5 sute de membri și susținători ale partidelor Socialiștilor și Comuniștilor s-au organizat în rutiere și autobuze și au ieșit prin Capitală protestând împotriva deciziei autorităților de a-l închide pe fostul procuror general Alexandru Stoianoglo. Ca de obicei, nu chiar toți cei prezenți la protest știu pentru ce se află acolo, surpriza evenimentului este însă Baba de la Sadova care a venit să-l susțină pe Dodon și să ceară concerte cu Kirkorov și Sofia Rotaru.

Femeia din satul de Baștină a lui Igor Dodon, Sadova, s-a arătat nemulțumită de faptul că noua guvernare nu dorește să-l mai aducă pe Kirkorov la concerte în capitală: „Doamne Dumnezăule, când era domn Dodon președinte, ni-l aducea pe Kirkorov la concerte în fiecare an și tare mai eram noi bucuroș și fericiți. Da iaca de-acum de când e oaia Sandu la conducere, asta fără țâțe, Kirkorov nici nu vrea să vină” – s-a arătat femeia nemulțumită reiterând:

„Dă doamne să fibă mâine, poimâine iară alegeri cum o spus Domn Dodon și să mergem să-l votăm iarăși, ne-om organiza noi pensionerii mai bine numai să devină tătuca nostru președinte că tare multe o mai făcut cât el o condus, ni-l aducea și pe domn Kirkorov, și pe Sofia Rotaru și mulți alți cântăreți și ne înveselea inima, că noi pensionerii și așa vai de capul nostru cu pensia asta mică. Că oaia Sandu iaca mi-a ridicat pensia de la 1200 la 2000 de lei, da domn Dodon când era președinte ni-o promis că el o să ne-o ridice pensia și la cinci mii de lei, și o să ni-l aducă și pe Kirkorov. Cu doamne ajută să revină domn Dodon la putere și să ni-l aducă pe Kirkorov și pe Sofia Rotaru Doamne mare-i Dumnezău” – ne-a declarat femeia prezentă la protest făcându-și semnul crucii.

În același timp, la protestul dat se află și alte persoane care habar n-au de ce-au venit acolo. „Am venit că-l susținem pe Domn Dodon, președintele nostru iubit care a să ne unească cu Europa și a să fie totul bine” – declară o femeie plină de speranță cu o sticlă de vin sub braț. Un alt bărbat prezent la protest a întrerupt-o însă concretizând: „Nu fa, tași din gură, noi am venit aici cu rutiere frumușel că domnu Țârdea și domnu Dodon ne-a promis câte trei sute de lei și un calîm la Sadova când o să câșlige din nou alegerile, ne bucurăm foarte mult”

Un reprezentant al Socialiștilor prezent la protest i-a tras de braț însă pe cei doi oameni și le-a interzis să vorbească în continuare cu jurnaliștii noștri.

Articole asemănătoare