Prezicerea Babei Vanga: „Dodon merge la pușcărie pe la primăvara anului 2022“

Noi declarații de-a babei Vanga s-au descoperit scrise într-o carte de la o mănăstire din Ucraina. Potrivit viziunilor babei Vanga, un politician al Moldovei pe Nume Igor din Partidul Socialiștilor ar urma să-și petreacă câțiva ani în închisoare prin primăvara anului 2022, mai exact posibil prin luna mai.

Descoperirea misterioasă le aparține Geologilor ucraineni în cooperare cu savanții moldoveni care au cotrobăit recent prin casa babei Vanga, fiind că vecinii se plângeau că în ultima vreme pe acolo s-ar auzi gemete și plânsete. Geologii au dat peste un manuscript de-al preavăzătoarei care descrie viitorul lumii începând din anul 2012 până în 2053.

Printre viziunile Babei Vanga pentru republica Moldova s-ar afla și faptul că Plahotniuc ar urma să fie prins și bătut până va întoarce o parte din miliardul furat înapoi, Șor ar urma să fie aruncat la curcani iar Dodon să fie închis timp de câțiva ani buni, undeva pe la sfârșitul lunii mai ai anului 2022, ca mai apoi să ceară însă azil politic în Rusia, unde-i va fi refuzată cerința.

Din fericirea preavăzătoarea are și vești mai pozitive pentru moldoveni: Moldova ar putea intra în Uniunea Europeană în anul 2050 iar peste 50% dintre moldoveni ar urma să se întoarcă acasă pentru a trăi aici în țară. În plus, am putea deveni o țară turistică după ce Ucraina ne va oferi porțiunea de teritoriu de lângă mare din sudul țării. O altă viziune este că toți moldovenii vorbitori doar de limbă rusă ar urma să învețe limba română, fiind impuși printr-o lege ce ar urma să iasă în anul 2036 – atunci când Rusia ar urma să piardă un război în Ucraina pe care l-ar putea începe chiar pe la începutul anului 2022.

Și la nivel internațional Baba Vanga a făcut dezvăluiri pe care aceasta le-a avut drept vedenie. Vladimir Putin ar urma să ducă un război cu Lukașenko iar Rusia și Statele Unite ale Americii ar putea deveni prieteni din nou, instaurând un sistem mondial alcătuit 50% din comunism și 50% din capitalism. China ar urma să se subordoneze Regatului Rusiei.

Reamintim că prezicirile Babei Vanga de obicei se adeveresc. Aceasta a prezis tragedia Titanic, atacul terorist 9/11 dar și furtul miliardului din Republica Moldova, numit și furtul secolului.

Articole asemănătoare