Prezicerea Babei Vanga: „Dodon merge la pușcărie la sfârșitul anului 2021“

Noi declarații de-a babei Vanga s-au descoperit scrise într-o carte de la o mănăstire din Ucraina. Potrivit viziunilor babei Vanga, un politician al Moldovei pe Nume Igor din Partidul Socialiștilor ar urma să-și petreacă 15 ani în închisoare începând cu finele anului 2021.

Descoperirea misterioasă le aparține Geologilor ucraineni în cooperare cu savanții moldoveni care au cotrobăit recent prin casa babei Vanga, fiind că vecinii se plângeau că în ultima vreme pe acolo s-ar auzi gemete și plânsete. Geologii au dat peste un manuscript de-al preavăzătoarei care descrie viitorul lumii începând din anul 2012 până în 2053.

Printre viziunile Babei Vanga pentru republica Moldova s-ar afla și faptul că Plahotniuc ar urma să fie prins și bătut până va întoarce o parte din miliardul furat înapoi, Șor ar urma să fie aruncat la curcani iar Dodon să fie închis timp de 15 ani iar apoi să-i fie oferit azil politic într-o pivniță din Rusia unde-și va petrece restul vieții.

Din fericirea preavăzătoarea are și vești mai pozitive pentru moldoveni: Moldova ar putea intra în Uniunea Europeană în anul 2050 iar peste 50% dintre moldoveni ar urma să se întoarcă acasă. În plus, am putea deveni o țară turistică după ce Ucraina ne va oferi porțiunea de teritoriu de lângă mare din sudul țării. O altă viziune este că toți moldovenii vorbitori doar de limbă rusă ar urma să învețe limba română, fiind impuși printr-o lege ce ar urma să iasă în anul 2036.

Și la nivel internațional Baba Vanga a făcut dezvăluiri pe care aceasta le-a avut drept vedenie. Vladimir Putin ar urma să ducă un război cu Lukașenko iar Rusia și Statele Unite ale Americii ar putea deveni prieteni din nou, instaurând un sistem mondial alcătuit 50% din comunism și 50% din capitalism. China ar urma să se subordoneze Regatului Rusiei.

Articole asemănătoare