BAC Moldova 2022. Mai mulți elevi au primit notele la BAC înainte de a-l scrie

Confuzie la un liceu din Capitală. Mai mulți elevi au primit astăzi deja notele la BAC, chiar dacă încă nici nu l-au dat. Profesorii au găsit o explicație pentru situația dată.

Mai mulți elevi s-au bucurat astăzi să-și afle rezultatele la BAC, chiar dacă încă nici nu l-au scris. Potrivit instituției de învățământ, părinții elevilor dați au plătit la vreme, așa că n-a mai fost nevoie ca aceștia să scrie BAC-ul:

„Din fericire marjoritatea elevilor au primit 10 pe linie fiindcă părinții lor au plătit suma necesară. Astfel, noi am dat notele înainte de BAC și acești elevi nu vor mai trebui să scrie BAC-ul, fiindcă l-au plătit. Restul elevilor care n-au plătit tariful de BAC de o mie de Euro, vor fi nevoiți să-l susțină. Totuși, pentru taxa de trei sute de Euro, elevii doritori primesc mai mult timp la BAC și profesorii chiar îi ajută în timpul BAC-ului, niște oferte foarte atractive după părerea noastră. Știți că la noi în Moldova trebuie peste tot bani și profesorii noștri și așa nu primesc cine știe ce salariu sărmanii.” – ne-a declarat directoarea liceului din Capitală.

Pentru a nu pune în pericol afacerea liceului, echipa noastră a decis să păstreze secret numele directoarei dar și al liceului dat. Mai mult, echipa Moldfy a fost invitată de către administrația liceului la un bufet și ne-au fost cadonate 3 laptop-uri noi din partea directoarei căreia tindem să-i mulțumim.

Articole asemănătoare