Băiat și-a dat părinții în judecată fiindcă a fost născut în Moldova

Caz ieșit din comun în fața curții de la Chișinău după ce un tânăr moldovean în vârstă de 18 ani și-a dat părinții în judecată pe motiv că a fost născut în Republica Moldova. Acesta cere despăgubiri morale în valoare de 100 de mii de Euro și cere să-i fie scrisă casa părintească pe numele său.

Daniel în vârstă de 18 ani din orașul Strășeni a scris o plângere către instanță încă de pe vremea pe când era minor. Acesta s-a arătat nemulțumit că părinții l-au născut în Republica Moldova, cerându-le să-l ducă într-o altă țară care-i va oferi un viitor și o perspectivă mai bună – lucru refuzat însă de părinți, pe motiv că din banii îngrămădiți părinții au făcut o casă cu două etaje și nu au avut posibilitatea să-i ofere unicului lor fecior un trai într-o altă țară decât Republica Moldova.

Acest lucru l-a supărat rău pe tânăr care, imediat după ce a împlinit vârsta de 18 ani, i-a atacat pe părinți în instanță cerând de la ei despăgubiri bănești dar și casa: „Eu, subsemnatul Daniel M. îmi atac părinții în instanță și cer dreptate și justiție. Aceștia m-au născut într-o țară ca Republica Moldova care nu mi-a oferit viitorul pe care mi l-ar fi oferit alte țări precum Canada, Statele Unite sau Germania. Din acest motiv consider că este vina părinților mei, Anastasia și Ivan, care din plăcere și sentimente m-au conceput pe mine în această țară săracă care nu-ți oferă cine știe ce perspective de viitor sau un salariu bun. Nu trebuiau să mă nască într-o țară atât de săracă. Drept despăgubire le cer părinților mei suma în valoare de 100 de mii de Euro, știu că au aceaști bani fiindcă tata a lucrat peste hotare și i-a pus în bancă. Plus la asta le ordonez părinților mei să-mi scrie casa din Strășeni în decurs de 24 de ore după numele meu, altfel îi voi ataca chiar și la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului CEDO – nu voi înceta să lupt pentru drepturile mele.” – se arată în cererea tânărului către instanță dar și către părinții săi.

Părinții băiatului au reacționat însă imediat după ce au aflat că odrasla lor i-a dat în judecată. Aceștia și-au vândut de urgență casa în valoare de cinci milioane de lei cu doar trei milioane, au luat cei o sută de mii de Euro din bancă și au fugit peste hotare în Rusia. Am reușit să o contactăm telefonic pe mama băiatului: „Purșelul nostru de copchil ne-a dat în gât, noi câte am făcut pentru dânsu și uite el la urmă ne-a trădat ca iuda. Așa nu se poate, noi am vândut repede casa și am scos din bancă toți banii și am plecat în Rusia. În plus, am plătit o sumă de bani la niște cunoscuți să meargă la Danu în apartament și să-i ardă o mamă de bătaie și să-l învețe minte.” – ne-a declarat mama lui Daniel. Totodată aceasta ne-a mărturisit că la împlinirea vârstei de 18 ani, cu 8 luni în urmă, tatăl i-a dăruit feciorului un apartament cu 4 odăi în Chișinău și un BMW în valoare de 30 de mii de Euro.

Instanța încă nu s-a exprimat pe acest caz. Tânărul de 18 ani însă a amenințat că va merge și la emisiunea Vorbește Moldova pentru a scoate declarații șocante despre părinții săi și a mărturisi câteva secrete din familie pe care nu ar trebui să le spună nimănui – în spatele acțiunii stă totodată și mătușa băiatului care s-ar putea fi ales cu câteva terenuri de-ale părinților băiatului dar și cu jumătate din suma pe care Daniel o cerea de la părinții săi care nu se mai află în țară.

Articole asemănătoare