Un bărbat a apărut la programul meteo și i-a luat pe angajați la bătaie: „Ați spus că ieri trebuia să plouă”

Situație fără precedent la canalul TV Moldova 1 din Republica Moldova. Supărat că prognoza meteo de ieri nu a fost prezisă corect, un bărbat a sosit în studioul tv unde i-a luat la bătaie pe angajații de acolo chiar în emisie directă.

Vasile Țâcu, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Capitală, a rămas dezamăgit după ce meteorologii au anunțat la TV că la data de 22 Ianuarie ar urma să plouă. Bărbatul ar fi vrut să rezolve niște chestii importante, dar din cauza că a avut încredere în programul meteo de la canalul TV dat, acesta a hotărât să rămână acasă și să rezolve chestiile personale într-o zi în care nu va ploua.

Supărat pe angajații de acolo că au prezis vremea greșit, bărbatul a apărut în studio și l-a luat la bătaie pe un prezentator care nu avea nimic de făcut cu programul meteo. După scurt timp, la fața locului a sosit și paza dar și o echipă a poliției care l-a calmat pe bărbat. În drum spre sectorul de poliție, bărbatul a încercat să ne explice de ce a recurs la un astfel de gest: „Aieștia de la Moldova 1 au spus că ieri trebuia să plouă dar nu a fost așa, de ce spun la lume minciuni la televizor? Eu de minciuni m-am săturat. Am vrut să merg ieri la un cumătru să-l ajut cu niște treburi importante dar nu m-am dus că am crezut că va ploua tare, așa cum se spunea la televizor. Dar n-a fost așa, doamne ferește. Nu poți să mai ai încredere în jurnaliști în ziua de azi că nici vremea nu ți-o mai spun corect. Rușine, eu de azi înainte nici n-am să mai urmăresc televizoru.” – s-a arătat bărbatul supărat.

Cu toate acestea, echipa meteo de la canalul TV dat și-a cerut scuze și a declarat că într-adevăr s-a încurcat ziua cu o altă zi în care ar fi trebuit să plouă: „Din păcate la noi nu s-au actualizat încă datele despre meteo, așa că vremea prezentată săptămâna asta era de fapt încă de săptămâna trecută fiindcă nouă Serviciul Hidrometeorologic de Stat ne trimit datele meteo prin poștă și prin fax iar acest lucru durează câteva zile. Plus la asta reamintim că prognonza meteo nu este exactă, ci mai degrabă o prezicere fiindcă astrologii noștri de la Hidrometeorologie împreună cu niște prezicătoare mereu răsfoiesc prin cărți și astfel se prezice vremea, păi logic că uneori se mai fac unele greșeli.” – ne-a declarat prezentatoarea meteo de la canalul TV Moldova 1 bucuroasă că nu ea a fost atacată de către bărbatul nemulțumit.

Nu este prima dată când bărbatul a intrat în studio pe neașteptate și i-a luat la bătut pe jurnaliști. Cu câțiva ani în urmă tot același bărbat a pătruns într-un studio TV la un alt canal de televiziune a tras-o de păr pe fosta prezentatoare a unei emisiuni de Loto pe motiv că bărbatul cumpără bilete loto și joacă de ani de zile, dar niciodată nu apare pe televizor numerele pe care acesta le-a încercuit, cu toate că acesta ar fi cheltuit deja mii de lei pe bilete pentru loteria națională – ca de obicei însă fără succes. Bărbatul și-ar fi data seama, însă prea târziu, că jocurile de noroc nu-ți aduc niciun plus ci mai degrabă te bagă în datorii și-ți aduc mai multe pagube financiare dar și psihice.

Articole asemănătoare