Bătaie la cimitir după ce Preotul a refuzat să guste din niște pârjoale

Moldfy

Bătaie cu îmbrânceli și înjurături la un cimitir din satul Costești Raionul Ialoveni după ce un Preot a refuzat să guste din pârjoalele gătite de niște enoriași, așa cum o făcea în fiecare an. Preotul ar fi refuzat acest lucru din cauza pandemiei de Covid dar și dintr-o altă cauză.

Capul Familiei Rusu, domnul Toader Rusu, l-ar fi luat la rost pe preot după ce acesta a sfințit mormântul dar a refuzat să bea un pahar de vin și să guste din pârjoale. Cu toate că preotul a explicat că acest lucru se datorează pandemiei, domnul Toader a început să-l înjure pe preot și să-l dea de rușine în fața întregului cimitir.

Preotul Ghenadie a luat măsuri imediat și a început a se ruga pentru domnul Toader, crezând că acesta de fapt ar avea o grămada draci și vrăjmași în el care ar trebui scoși cu ajutorul rugăciunilor. Ba chiar a fost chemat de urgență Poliția dar și un călugăr de la Mănăstirea Saharna pentru a-l elibera pe Toader Rusu de draci și a-l pune pe calea cea dreaptă.

La fața locului, poliția nu a pus nicio amendă fiind rugată de preot să-l lase pe domnul Toader pe mâna călugărilor de la Saharna. Echipa noastră l-a sunat pe preot pentru a-l întreba cum se simte, iar acesta ne-a declarat că e în regulă și că ar fi de fapt refuzat să guste din bucate din simplu motiv că anul trecut a fost otrăvit probabil din această cauză iar anul acesta el a devenit vegetarian, adică persoană care nu mănâncă carne deloc.

Postarea anterioară

Acces în Cimitire doar pentru cei în costum anti-Covid de Paștele Blajinilor

Următoarea postare

Paradă de 9 Mai organizată de PSRM în centrul Capitalei

Related Posts