Nebunie la Hai să ne Căsătorim. Două mirese s-au luat la bătaie de la un mire

Nebunie la emisiunea Hai să ne Căsătorim, unde de obicei trei bărbați trebuie să facă orice pentru a o impresiona pe o femeie și a o lua de mireasă. De această dată au stat la dispoziție însă trei mirese la un singur bărbat – o idee proastă.

Două din cele trei mirese s-au luat la bătaie de la bărbatul visurilor lor care era cu mult mai tinerel decât ele. Doamna Veronica în vârstă de 42 de ani a luat-o la pumni pe doamna Galea în vârstă de 40 de ani, din cauza că femeia de 40 de ani l-ar fi impresionat pe mire cu un dans din buric, lucru care a înfuriat-o rău pe doamna Veronica

„Outi la dânsa, lepădătură, cum dă din buric parcă-i baba yaga. Du-te femeie hăi acasă că băietu ista eu mi-l iau mie, eu luia pot să-i ofer ceea ce altele nu-i vor putea oferi. Eu pot să fac mâncare foarte gustoasă, întreabă-mi vecinele ele o să-ți zică că eu mă duc și fac mâncare la fiecare praznic și la fiecare zi de naștere. Plus la asta eu îs femeie mai bătrână și mai trecută prin viață, am mai multă experimență și am lucrat la Etalia, am îngrămădit bani și am și casă frumoasă unde am să pot să trăiesc cu băietu ista.” – a încercat femei de 42 de ani să-l impresioneze pe mire, luând-o la bătaie pe cea de 40 de ani. Acest lucru l-a lăsat cu gura căscată pe mirele în vârstă de 29 de ani, care nu s-a așteptat la una ca asta:

„Mie prezentatoarele înainte de emisiune mi-au spus că femeile se vor bătea pentru un mire, dar n-am crezut că ea avea în vedere chiar bătaie în sensul propriu al cuvântului. Plus la asta, doamnele iestea îs cam bătrâne pentru mine, nu-mi pot închipui eu să trăiesc cu ele, mie-mi trebuie una așa mai tinerică da nu una zbârcită pe față ca doamnele date.”

Auzind acestea, cele două femeie au sărit mai apoi chiar la bătaie la mire din cauza că le-a făcut bătrâne dar și din cauza că mirele s-a decis pentru a treia mireasă care era mai tânără decât cele două doamne. Emisia video a fost însă întreruptă pentru a nu mai arătat toată bătaia și agresiunea și pe la TV.

Articole asemănătoare