Bătaie la o nuntă din Strășeni. Mireasa a recunoscut că doarme cu altul

Incident neplăcut urmat de bătaie la o nuntă din orașul Strășeni, Republica Moldova, după ce mireasa a recunoscut chiar în timpul nunții că doarme cu un alt bărbat și că nu mai dorește să se căsătorească cu bărbatul cu care a avut o relație de 7 ani.

Adriana Rotari din raionul Strășeni în vârstă de 26 de ani a fost nevoită să recunoască chiar în fața celor 68 de invitați de la propria sa nuntă că doarme cu un alt bărbat decât cu viitorul mire și își înșeală partenerul care urma să-i devină soț. Totul s-a întâmplat după o glumă de-a mamei soacră care i-a spus miresei că o vecină i-ar fi spus că mireasa umblă cu un alt bărbat, lucru pe care mireasa însă l-a luat în serios crezând că mama soacră de fapt știe despre relația sa secretă cu amantul turc în vârstă de 43 de ani.

Speriată de faptul că mama soacră ar putea spune acest lucru la microfon pentru toată lumea din sală, mireasa și-a luat inima în dinți și a hotărât să-și destăinuiască ea însuși secretul: „Stimați invitați, îmi pare rău să vă anunț că eu mă culc de fapt cu altcineva și nu doresc să mă mai căsătoresc cu Vasile…” – au fost cuvintele miresei pe care invitații le-au luat ca pe o glumă și au început a râde crezând că aceasta ar vrea să-i facă o farsă mirelui. Lucrurile s-au schimbat însă când mireasa a început a plânge și a dorit să părăsească sala nunții.

Aceasta nu a putut părăsi localul însă atât de repede întrucât socrul cel mare a sărit la ea la bătaie: „Fa târfo fa, eu am știut blea#i că umbli cu altul încă de când te-am văzut prima oară cu buricul gol. Ai pus laba pe feciormio pentru ca să-ți revie ție casa și compania pe care o avem, ticăloasă ce ești tu” – s-a înfuriat tatăl mirelui care a luat-o pe mireasă la pumni. A intervenit și mama mirelui, soacra mare, care a început a trage-o pe mireasă de păr din cauza că și-ar fi înșelat fiul în tot acest timp de relație. Pentru a calma spiritele, mirele a luat microfonul în mână și a dezvăluit și el un secret în fața tuturor celor prezenți la nuntă.

Acesta a recunoscut în fața tuturor invitaților că anul trecut și el ar fi înșelat-o pe mireasă chiar cu mama ei vitregă care-i mai este și soacră mică. Auzind aceste cuvinte, invitații au părăsit nunta iar tatăl mirelui a început a strica farfuriile și a aruncat peste fereastră câteva dintre cadourile pentru mirele și mireasa care totuși n-au mai finisat nunta.

La fața locului a sosit și un echipaj al poliției care a întocmit un proces penal pe numele miresei dar și a mirelui pentru faptă de adulter și de relații extra conjugale. Cazul celor doi ar putea ajunge însă și la Vorbește Moldova.

Echipa noastră a dat și de cetățeanul turc de 43 de ani care ar avea o relație amoroasă cu mireasa iar acesta ne-a declarat că nu-și mai aduce aminte, dat fiind faptul că el ar mai avea încă câteva zeci de femei și amante și nu le poate memora pe toate. Acesta ne-a asigurat însă că va întrerupe relația cu această mireasă pentru a nu-i strica cumva relația. În aceeași zi după nunta care s-a terminat cu ghinion, mirele și-a acceptat totuși mireasa înapoi după ce aceasta a anunțat că este însărcinată. Nunta s-ar putea repeta peste câteva luni.

Articole asemănătoare