Bătaie la o nuntă după ce muzicantul nu a vrut s-o pună pe Julea

Bătaie la o nuntă din Căușeni, Republica Moldova, după ce un muzicant a refuzat să pună piesa preferată al socrului mic interpretată de către interpreta de muzică populară Zinaida Julea. Socrul mic împreună cu încă vreo doi alți nuntași au sărit la bătaie la muzicant din acest motiv.

Cu toate că nunțile sunt interzise din cauza pandemiei, în orașul Căușeni din Republica Moldova a avut totuși loc o nuntă la care au participat câteva zeci de invitați care însă erau imunizați și vaccinați anti-Covid. Pentru a-și întări imunizare, socrul mic nu s-a putut abține și a băut băuturi alcoolice de tot felul până nu mai știa ce-i cu el – o idee proastă. Fiind în stare de ebrietate acesta s-a dus către muzicant și i-a ordonat să pună o piesă interpretată de către Zinaida Julea care ar fi preferata sa.

Muzicantul însă nu s-a lăsat intimidat de socrul mic și i-a spus că nu va pune nicio piesă de Zinaida Julea pe motiv că nu o avea descărcată în calculator și la momentul dat nici nu avea o legătură la internet. Fiind sub influența alcoolului socrul mic a început a sări la bătaie la muzicant acuzându-l că acesta în realitate special nu ar pune cântecul dat fiind că nu ar dori. În loc să-i despartă pe cei doi, s-a alăturat și socrul mare bătăii pentru a-l susține pe socrul mic. Văzând că nimeni nu sare să-i despartă, muzicantul a dat de microfon și a început a striga ajutor însă nici unul dintre cei prezenți la nuntă n-au sărit în ajutor ci și-au scos telefoanele pentru a filma și s-au amuzat pentru că au crezut că bătaia în sine era de fapt o farsă bine pusă la cale și bine gândită.

Totuși, peste ceva timp oamenii de la nuntă și-au dat seama că bătaia era de fapt reală după ce socrul mic a vomitat peste boxe, muzicantului a fost mușcat de nas iar socrul mare și-a rupt o coastă. La scurt timp la fața locului a sosit și un polițist pentru a calma spiritele, dar aflând despre faptul că unul dintre inițiatoriii bătăii a ieșit recent din pușcărie, polițistul nu a dorit să se amestece și s-a așezat la masă după ce a fost invitat să ia o gură de vin și o pârjoală. Bătaia s-a terminat totuși după ce mirele a scos dintr-o geantă o armă și a amenințat că va trage în socrul mic dacă nu are de gând să se calmeze. După circumstanțele verificate de către oamenii legii, arma s-a dovedit a fi de fapt o jucărie.

Astăzi echipa noastră l-a sunat pe mire pentru a-l întreba cum a decurs nunta mai apoi iar acesta ne-a declarat: „Când am aflat ce-i de nebun tat-so miresei și că a ieșit din pușcărie păi sigur n-am vrut să mă mai căsătoresc cu Adelina. Dar n-am ieșire din situație, mă tem să nu-mi facă și mie ceva că data trecută Adelina a plâns că nu i-am cumpărat o pereche de pantofi scumpi pe care i-a vrut și i s-a jăluit lui tată-so, o mers la dânsu la penitenciar și i-o spus. Păi să vedeț a doua zi m-am ales și eu cu nasul rupt de la niște cunoscuți așa că nu sunt sigur. Or rămân cu ea împreună că n-am ieșire și mă tem de tat-so nebun, or am să fug și eu la muncă peste hotare și nu mă mai ști nimeni” – ne-a declarat mirele care ne-a rugat să nu-i divulgăm numele fiind că se teme.

Din spusele mirelui, cazul dat ar putea fi dezbătut și la emisiunea Vorbește Moldova alături de experții de acolo.

Articole asemănătoare