Baza de date a Guvernului hăckuită. S-au extras niște poze cu Chicu în chiloţi

Atac cibernetic la guvern și alte instituții de stat interprins de niște hackeri din Rusia și Republica Moldova. Aceștia au extras mai multe facturi, bani dar și nilște poze jenante cu Ion Chicu, fostul prim ministru al Republicii Moldova.

Banda de Hackeri moldoveni și ruși pe nume “Suk@vuha” au spart baza de date a mai multor instituții din țară: Guvern și Parlament. De la guvern aceștia au reușit să extragă profilurile de Facebook, Onlyfans, Odnoklassniki și Tinder ale lui Ion Chicu dar și poze cu acesta în chiloții pe care se pare că i-a purtat la ședințele video în care nu se vedea dacă Ion Chicu are de desubt pantaloni sau nu are pantaloni ci chiloți.

Mai mult, hackerii au extras și niște facturi de-ale deputaților din fostul Parlament. Este vorba despre servicii erotice în valoare de câteva zeci de mii de lei care au fost comandate de către deputații Socialiști la niște ședințe nocturne dar și niște fete de la un club de noapte din capitală comandate de deputați. Toate aceste chitanțe din banii cetățenilor erau secrete într-o bază de date despre care cetățenii nici nu aveau idee.

Din baza de date a fost extrasă și parola de la cardul bancar prin care Ministerul Finanțelor din republica Moldova transferă lunar milioane de lei primăriilor și comunelor din țară. Hackerilor nu le-a fost prea greu să spargă parola, dat fiind faptul că era una foarte sensibilă și ușor de spart: „plah@LaPu$car!e”. Am sunat Ministrul Finanțelor pentru o reacție iar acesta și-a cerut scuze și ne-a declarat că parola contului pe care vin toți banii din impozitele cetățenilor din păcate nu ar fi fost schimbată încă din anul 2017.

Articole asemănătoare