Bea vin la serviciu și crede în persoane imaginare. Motive de îngrijorare în privința ÎPS-ului Vladimir

Motive de îngrijorare pentru sute de mii de credincioși după ce recent s-a aflat că Înaltpreasfințitul Vladimir al Întregii Moldove ar consuma alcool chiar la locul de muncă.

Mai mulți enoriași se arată îngrijorați de faptul că ÎPS-ul s-a apucat de consumat din ce în ce mai mult alcool. Mai mulți participanți la slujba de Duminica trecută s-au plâns de faptul că Mitropolitul ar avea un comportament ciudat:

„Uitați-vă noi am fost Duminica trecută la slujbă și el nici n-a apucat să împărtășească toți copiii, că s-a și întors și a băut tot vinul din ceașca ceea sfântă. Plus la asta, băiețelul vecinei este acolo în altar ca slujitor și ne-a povestit că domnul Mitropolit deseori vorbește acolo în colț cu persoane imaginare și uneori mai pune și vodcă în împărtășanie, nu doar vin. Totodată, vinul pus în împărtășanie este de-acela cu tărie, de care-i place lui. Eu cred că este un motiv de alarmă.” – se arată îngrijorată o enoriașă care ne-a contactat în această privință.

Am contactat Mitropolia pentru o reacție dar ni s-a comunicat că Mitropolitul nu este disponibil. Acesta se află la un sanatoriu din Turcia unde a mers împreună cu o fostă colegă de clasă de-a sa.

Articole asemănătoare