Bill Gates cu declaraţie şocantă: „Pe Olar am cipat-o mai de mult, de-atâta urlă”

Declarație de-a dreptul uimitoare de la nimeni altul decât Bill Gates, magnatul miliardar care în cadrul unei emisiuni din Statele Unite a dezvăluit câteva secrete cu privire la câțiva activiști din lume, printre care și activista Maria Olar din Republica Moldova.

În cadrul unei emisiuni la care Gates a fost invitat pentru a-și împărtăși părerea despre sfârșitul pandemiei, fondatorul companiei de Software Microsoft dar și miliardarul nu a dorit să dezvăluie multe detalii din cauza că încă nu s-ar cunoaște prea multe. Pe de-o altă parte, când a ajuns vremea la oameni cipați, Bill Gates a declarat că în lume există puțini oameni pe care compania sa Microsoft i-ar fi cipați pentru a-și reveni un pic:

„Există foarte puțini oameni pe planetă pe care am reușit să-i cipăm datorită nanotehnologiei pe care o vedeți pe Facebook prin tot felul de video-uri conspiraționale. Vă dau și o cifră, compania mea le-a implantat în total la șapte mii de oameni din întreaga lume câte un cip, aceasta a fost însă dorința rudelor pentru ca persoanele date să-și mai revină un pic. Printre acest persoane se alfă și doamna Maria Olar din Republica Moldova. Pe Olar am cipat-o mai de demult și de-atâta urlă. Ca atare ea trebuia să fie mai la locul ei, însă a fost o problemă în cipul nano care i-a fost administrat, noi programatorii numim astfel de probleme bug, și acest bug n-a putut fi rezolvat în cadrul doamnei Olar. Noi am rugat-o să se apropie la un magazin Microsoft ca să-i actualizăm cipul care-i permite să facă live-uri nonstop pe Facebook cu iPhone-ul ei și i-am promis că noua actualizare îi va oferi o calitate a imaginilor live mai bună, dar ea a început a ne acuza și n-a vrut să-și actualizeze cipul. Foarte păcat, fiindcă persoanele care și-au actualizat sistemul chiar au devenit persoane mai bune, care fac numai lucruri plăcute statului.” – a dezvălui Bill Gates în cadrul interviului.

Pe de-o altă parte însă, Olar neagă acuzațiile lui Bill Gates și susține că, deși anterior ar fi avut un cip în ureche din cauza cerceilor, activista l-a eliminat demult și nu mai are niciun cip în ea: „Gates aista vrea să distrugă lumea, sincer vă spun. Eu cipuri n-am, am avut în ureche un fel de cercel dar îmi țâuia capul și l-am scos, peurmă mi-am dat eu seama că acolo precis Bill Gates ceva o făcut și cumva nu l-o introdus în ureche scatina ce-i el. Eu pe dânsu l-am dat la procuratură dar aceia de acolo nu vor să facă nică, se vede că Gates i-o plătit că el doar îi miliardar și aista are bani cu carul și poate plăti și judecători, și procurori. Eu nu mă las bătută, am să zbor în America că am acolo un caz la o procuratură și să vedeți cum am să dau de Gates și am să-i urlu eu lui în ureche scatina ce este el.” – s-a arătat supărată Maria Olar fiind confruntată cu declarațiile anterioare ale lui Bill Gates.

Am contactat Procuratura Generală pentru a pune niște întrebări legate de acest caz și ne-a răspuns un purtător de cuvânt care ne-a confirmat că Bill Gates într-adevăr a fost dat în judecată de către Olar, dar Procuratura a refuzat să se ocupe de caz fiindcă calculatoarele de acolo lucrează pe sistemul de operare Windows care a fost creat tot de compania lui Bill Gates.

Articole asemănătoare