Bill Gates s-a despărțit de soție: „Nu știe a face o mămăligă ca la mama acasă”

Vești noi iese la iveală după ce miliardarul Bill Gates a hotărât să se despartă de soția sa Melinda Gates. Echipa noastră jurnalistică a aflat motivul despărțirii celor doi – motivul principal fiind rădăcinile moldovenești ale lui Bill Gates.

Unul dintre oamenii de pază a lui Bill Gates ne-a contactat și ne-a declarat că cu două zile înainte l-ar fi auzit pe Bill Gates argumentând cu soția sa din cauza că aceasta nu știa a-i găti bucate moldovenești. Acesta și-ar fi dorit o mămăliguță cu niște jumerele și brânză de casă, soția sa a refuzat să-o gătească însă aceste bucate fiind că ea este vegană și nu mănâncă carne sau brânză.

Din această cauză, Bill Gates ar fi decis să se despartă de Melinda Gates după aproape 30 de ani de căsnicie. Potrivit paznicului, Bill Gates ar avea de gând să vină în r. Moldova pentru a-și găsi o moldoveancă care să-i poată găti mâncare de casă moldovenească, în special mămăliguță, sarmale, pârjoale și chiar răcituri de porc.

Divorțul dintre cei doi era de așteptat, dat fiind faptul că în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Statele Unite Bill Gates s-a plâns anterior despre soția sa: „Melinda… nu știe a face o mămăligă ca la mama acasă, cum eram eu deprins când trăiam în Moldova la Mama la Rezina.. ce timpuri…”

Articole asemănătoare