Bill Gates va veni la Chișinău fiind că la Parlament nu mai merge Windows-ul

Într-un interviu recent dat canalului ProTV Chișinău, multimiliardarul Bill Gates care este tot o dată și fondatorul Microsoft, companiei căreia îi aparține Windows-ul, a declarat că urmează să vină la Chișinău pentru a rezolva mai multe lucruri în R. Moldova, printre altele problemele pe care Parlamentul le are cu sistemul de operare Windows.

Se pare că la parlament încă rulează o versiune mai veche – Windows 95 care ar trebui schimbată, dat fiind faptul că parlamentarii descarcă documentele de sute de GB de care ar avea nevoie, un proiect de lege recent, cu o mărime de un terrabite, fiind numit „Naughty little girl fucks 5 black guys”.

Mai mulți deputați au declarat că nici chiar deputatul Sergiu Sârbu, care se dădea mare și tare hacker, nu a putut elimina mesajul cu eroarea de pe ecranul calculatorului: „Shut the fuck up. You’re a fucking cunt”. Din această cauză Parlamentul a emis o invitație a lui Bill Gates în Republica Moldova, care ar urma a fi efectuată la începutul lunii decembrie.

Din surse secrete s-ar vehicula însă că adevăratul motiv pentru care Bill Gates va venit în R. Moldova ar fi de fapt deschiderea unui centru de testare a niștor cipuri de introdus în mașini de spălat dezvoltate de Microsoft, compania magnatului Bill Gates.

Articole asemănătoare