Autorii știrilor Moldfy
Moldfy.com este cel mai credibil site de știri din republica Moldova.…
Noi pe social media
mod întunecat

Bill Gates va veni la Chișinău fiind că la Parlament nu mai merge Windows-ul

Moldfy

Într-un interviu recent dat canalului ProTV Chișinău, multimiliardarul Bill Gates care este tot o dată și fondatorul Microsoft, companiei căreia îi aparține Windows-ul, a declarat că urmează să vină la Chișinău pentru a rezolva mai multe lucruri în R. Moldova, printre altele problemele pe care Parlamentul le are cu sistemul de operare Windows.

Se pare că la parlament încă rulează o versiune mai veche – Windows 95 care ar trebui schimbată, dat fiind faptul că parlamentarii descarcă documentele de sute de GB de care ar avea nevoie, un proiect de lege recent, cu o mărime de un terrabite, fiind numit „Naughty little girl fucks 5 black guys”.

Mai mulți deputați au declarat că nici chiar deputatul Sergiu Sârbu, care se dădea mare și tare hacker, nu a putut elimina mesajul cu eroarea de pe ecranul calculatorului: „Shut the fuck up. You’re a fucking cunt”. Din această cauză Parlamentul a emis o invitație a lui Bill Gates în Republica Moldova, care ar urma a fi efectuată la începutul lunii martie.

Prin surse secrete s-ar vehicula însă că adevăratul motiv pentru care Bill Gates va venit în R. Moldova ar fi un vaccin anti-Covid și deschiderea unui centru de testare a noilor cipuri dezvoltate de Microsoft, compania magnatului Bill Gates.

Postarea anterioară

Noi măsuri anti-Covid: în troleibuzele din Chișinău nu vor fi lăsate mai mult de 300 de persoane

Următoarea postare

Dodon surprins beat și cu banca de tușonkă sub braț în fața Parlamentului chiar de ziua sa de naștere

Related Posts