Bogdan Țârdea își creează Partid Politic: „Vrem să unim cetățenii venitici cu cei de acasă”

Un nou partid politic a apărut în clasa politică din Republica Moldova. Este vorba despre Partidul Politic COVID al lui Bogdan Țârdea, pe care acesta l-a creat cu scopul de a-l unifica cu partidul PSRM în care acesta se află.

În cadrul unei emisiuni de la un canal TV pe care Țîrdea îl conduce, acesta a declarat: „Am hotărât să creez Partidul Politic COVID – clubul oamenilor venitici in diaspora. Acesta partid va avea drept scop îmbunătățirea condițiilor cetățenilor noștri de peste tot și unificarea lor prin tradițiile comune rusești și moldovenești, limba noastră moldovenească și istoria colectivă comună. Totodată, ne atribuim introducerea limbei rusești ca limbă de stat, pe lângă cea moldovenească, și obligarea vaccinării cu vaccinul anti-Covid Sputnik V”

Dintr-o broșură publicată pe site-ul partidului COVID, Țârdea mai promite următoarele lucruri: obligarea moldovenilor să revină acasă de peste hotare, combaterea contrabandei cu pepeni murați și țigări spre România, interzicerea infectării cu Covid-19, amenzi pentru toți cei care sunt împotriva PSRM și reîntoarcerea la un sistem comunist ca în China, de unde Țârdea își are rădăcinile.

I-am contactat pe cei de la PSRM pentru o reacție referitor la Partidul lui Țîrdea iar aceștia ne-au declarat că îl susțin pe Țîrdea și cred că o posibilă viitoare coaliție cu Partidul lui Țîrdea în Parlament ar fi în favoarea PSRM.

Postarea anterioară

Sergiu Sârbu despre lockdown: „Da ce înseamnă asta? Eu n-am avut Franceza la școală”

Următoarea postare

ULTIMA ORĂ: Andrei Năstase se înaintează pe sine însuși la funcția de prim-ministru

Related Posts