Bucurie la Penitenciarul Nr. 13. Tauber a primit cadouri de la Șor

Bucurie de nedescris pentru Marina Tauber care-și petrece zilele la Penitenciarul Nr. 13. Aceasta a primit recent un set de cadouri de la Ilan Șor, trimise chiar din Israel.

Tauber a rămas foarte mulțumită de cadourile primite de Șor și i-a mulțumit acestuia așa cum se cuvine. Aceasta a fost lăsată să dea niște declarații și presei:

„Îi mulțumesc mult domnului Șor că-și aduce aminte de mine și în aceste vremuri, chiar dacă nu mai avem contact. Mi-a dăruit fel de fel de lucruri de făcut masaj și pe la picioare, și pe la spate, peste tot. Eu am probleme cu spatele uneori și chiar am nevoie de așa ceva, mă bucur că s-a gândit și la mine.” – a declarat Tauber. Totuși, și celelalte pușcăriașe au dorit ca Tauber să împartă cadourile ei cu ele așa că la urmă, fosta deputată a rămas cu un baston de culoare roz și n-are idee ce să facă cu el: „Nu știu ce să fac cu acesta, din păcate este prea mic și cred că nu m-ar ajuta nici măcar la un masaj. Domnul Șor, dacă dumneata mă vezi măcar aici, te rog data viitoare trimite ceva mai mare.” – a mai adăugat Tauber în lacrimi.

Articole asemănătoare