C. Ronaldo despre meciul cu Sheriff: “Dacă eram eu în Real păi nu mai pierdeau”

În urma meciului Real Madrid (1) – Sheriff (2) putem observa tot mai multe reacții a altor fotbaliști, cluburi, experți în fotbal ori simpli amatori de fotbal din fața ecranelor. Printre aceștia se află și fostul jucător de fotbal din Real Madrid Cristiano Ronaldo – mai dezamăgit ca niciodată

Printre ei se află și fostul actor profesionist în fotbal Cristiano Ronaldo, care a rămas perplex în urma acestui meci. Perplex fiind puțin puțin spus – acesta a rămas mai degrabă dezamăgit de fostul său club de fotbal unde a activat și susține că-i este rușine de foștii săi colegi.

Într-un interviu acesta a declarat: „Eram acasă cu Georgina și copiii, beeam o bere cu niște stavridcă împreună cu ea, și urmăream pe TV meciul de pe marele stadion din Madrid. Sincer să zic, înainte nici nu auzisem de echipa asta, nici nu am înțeles până la urmă de unde-s aceștia din Sheriff, dar am zis că păi, dacă joacă cu Real, dă’ să mă uit, chiar mi-e interesant. Știam parcă că colegii vor câștiga.

„În minutul 25’, când am văzut că uzbekul cela a dat gol cu capul, am zis că „nu-i nimic, cred că prietenii de la Real s-au relaxat oleacă, parcă nu-i nimic strașnic”. Însă minutele treceau, prima repriză au terminat-o cu 1-0 în favoarea lui Sheriff și mai nu am început a turba, nu înțelegam ce se petrece. Era deja pauza de 15 minute, mai băusem vreo 2-3 beri și a început a doua repriză. Când în minutul 66’ fratele Benzema a dat gol, am prins a mă liniști, eram convins că al doilea gol va urma cu siguranță, și am avut dreptate, a urmat, însă nu așa cum am crezut! În continuare am rămas foarte dezamăgit de rezultat ” – a declarat Ronaldo ascunzând iarăși Cola sub masă.

Mai departe jucătorul a declarat: „Când am văzut cum acela i-o dat-o în deviatcă, am zis că gata băi băieți, nici nu-mi pare rău c-am plecat de la voi din Real. Chiar mi-au dat și lacrimile, Georgina nu știa cum să mă liniștească, a fost la alimentară să mai cumpere niște bere și ceva calmari, crezând că asta mă va calma, însă eram mult prea șocat și dezamăgit, nu m-au calmat nici calmarii”

În urma cuvintelor fotbalistului ne convingem că acest meci a intrat în istoria fotbalului și în același timp a dezamăgit imens spaniolii care au vărsat lacrimi de crocodil în urma meciului dintre Sheriff și Real Madrid.

Articole asemănătoare