Ca să atragă iarăși atenția. Vlogherul care și-a ars mașina, de data asta și-a dat foc la casă

O nouă provocare a dat peste un vlogher instagramer de la noi care pentru a aduna mai mulți urmăritori pe instagram și-ar fi dat foc la casă ca să impresioneze lumea – asta după ce anterior tânărul și-a ars și mașina.

Valera Pălitu din Criuleni a declarat jurnaliștilor că ideea i-ar fi venit într-o dimineață când ar fi căzut în cap de pe pat: „Ei iaca, m-am sculat într-o dimineață și i-am ars o trântă după cap, după care m-am gândit că ar fi super să-mi dau foc la casă și să demonstrez urmăritorilor că eu și fără casă mă descurc și că eu pot trăi și afară, fiind că mulți mă criticau, șiți”

Am întrebat tânărul din ce cauză exact a făcut acest lucru, fiind că mulți oameni chiar nu înțeleg de ce cineva și-ar da foc la casă și în R. Moldova există oameni care chiar ar avea nevoie de o casă, iar Valera ne-a spus: „Ei, ce știți voi. E vorba despre un proiect pe care eu mult timp l-am gândit și eu nu văd nimic rău în asta. Asta e un proiect tare super și eu am planuri mari după acest proiect. Prin asta eu am vrut să îndemn lumea să facă la fel, fiind că în ziua de azi poți să te descurci chiar și fără casă, sincer să vă spun.”

Fără casă și fără mașină, Valera Pălitu doarme acum prin trecerile subterane din Chișinău și tot acolo acesta își filmează vlogurile și storie-urile zilnice pentru Instagram. Tânărul pare fericit după ce și-a ars casa și a postat video-ul, fiind că acest lucru i-a adus pe instagram peste 15 mii de urmăritori noi în doar o săptămână. Totodată, poliția s-a autosesizat și a început o anchetă în acest caz.

Articole asemănătoare