Ca să economisim energia. TV8, Publika TV şi emisiunea Nataliei Morari vor fi oprite

Pentru că Moldova riscă să rămână fără curent electric, Guvernul a adoptat în sfârșit o serie de legi pentru a economisi cât mai multă energie. Printre măsuri se numără printre altele și închiderea unor posturi TV care mai obișnuiesc să mănânce la ce nu trebuie.

Astfel, din data de 1 Decembrie, Natalia Morari nu-și va mai putea continua emisiunea la TV sau pe Facebook și va nevoită să economisească și ea lumina. Mai mult, canalele TV8 și Publika TV vor fi închise. Ar putea urma și alte canale TV, mai ales dacă acestea consumă prea multă lumină:

„Din păcate am depistat că invitații la acele emisiuni sau posturi TV pe care le oprim, la fel consumă foarte multă energie fiindcă aceștia merg la baie, se spală pe mâini, fac la toaletă, iar toată asta ne fură o grămada energie electrică în loc s-o folosim în avantajul cetățenilor. Mai ales că potrivit statisticilor noastre, canalele menționate mereu îi invită pe cei mai grași analiști politici, păi ăia consumă atâta apă caldă cât 3 oameni și stau la toaletă cu mult mai mult decât un cetățean normal. Din această cauză nu avem altă soluție decât să oprim temporar emisia acestor canale TV în orice mediu, fie el și online. Din surse de încredere am aflat că, tot din cauza invitaților prea grași, canalele date au nevoie de camere mai mari pentru a-i putea prinde pe toți în imagine. Păi camerele celea de filmat și consumă mai mulți Wați, concluzia v-o faceți și singuri. Totodată vom îndemna cetățenii să oprească televizorul, oricum adevărul îl găsiți pe Facebook și nu la TV.” – a motivat Spînu închiderea posturilor date.

Până pe data de 1 Decembrie Guvernul va analiza toate posturile TV care consumă cel mai mare volum de energie și le vor sista pe o perioadă temporară. Analistul Mihai Cioară, adeseori invitat la emisiunea Nataliei Morari, se arată îngrijorat de acest pas:

„Din păcate prin aceste măsuri vedem încă odată cum ordinea mondială, adică masoneria, ne conduce și vor să ne închidă cu totul. Știați că în anul 1987 domnul Rosevelt a vizitat Republica Moldova, și știți cine a fost acest Rosevelt? Un mason, bunicul Maiei Sandu care provine din America de la Wașington. Mai pe scurt aici sunt niște chestii pe care eu dacă vi le povestesc apăi sare în aer toată țara asta, înțelegeți?” – ne-a declarat printre altele analistul politic Cioară pe care nu l-am putut ține prea mult în emisie, din cauza că în cele zece minute de interviu ne-a consumat două sticle de apă minerală și ne-a golit vaza cu biscuiți.

Articole asemănătoare