Să-i arate cât e de scumpă, moldovean i-a pregătit soției o baie de benzină

Sursa primei poze: Gheorghe Popescu

Un bărbat dintr-un sătuc din Anenii Noi s-a gândit să-i ofere soției un cadou cu totul și cu totul ieșit din comun. Acesta a comandat o cisternă de benzină pe care mai apoi a transportat-o acasă și și-a umplut baia.

Bărbatul a fost surprins încă de la primele ore ale dimineței în timp ce și-a umplut o cisternă întreagă cu benzină pe care mai apoi a transportat-o chiar la el acasă. Acesta s-ar fi pregătit mai din timp, ba chiar a montat un furtun pe care l-a tras tocmai până în vana de la etajul trei, după care a lăsat benzina să curgă până în cadă pentru a o umple.

În speranța că soția sa și-ar putea recăpăta mirosul pierdut cu câțiva ani în urmă, bărbatul a vrut să-și surprindă soția c așa că pe lângă cada umplută cu benzină, acesta a cumpărat și un amestec din ceai pe care l-a primit de la o vrăjitoare care i-a și dat sfatul.

Ajunsă acasă, soției acestuia nu i-a prea dat prin cap că vana era plină de benzină, așa că nici n-a ezitat și s-a întins în vană. Aceasta era cât pe ce să aprindă o țigară, din fericire bărbatul ei a surprins-o la timp și a putut evita potențiala tragedie.

Din cauza mirosului foarte puternic de benzină, mai mulți vecini au alertat poliția care s-a prezentat la fața locului și i-a confiscat bărbatului toată benzina pentru că aceasta a fost folosită într-un scop ilegal: „Din păcate cetățeanul dat, în loc să-și umple bacul mașinii cu benzina care și așa este prea scumpă în ultima vreme, acesta și-a permis un astfel de lux ca să-și umple cada și să facă baie în ea. Colegii noștri de la fața locului i-au luat bărbatului benzina și și-au umplut bacurile la mașini, iar restul benzinei a fost dăruită vecinilor în semn de mulțumire că ne-au alertat.” – ne-a declart un purtător de-al poliției.

Pe de-o altă parte, bărbatul care a recurs la acest gest, dorind să-și impresioneze soția, consideră că i-au fost încălcate drepturile: „La ce mi-au luat ei benzina, potlogarii ce-s ei? Eu am dat o grămada bani și știți câte salarii am îngrămădit pentru cisterna ceia? Că vedeți că și așa s-a scumpit, eu după ce făceam băița păi ce credeți că aruncam sau ce? Numaieste, eu îmi încărcam bacul la tractor și o vindeam și vecinilor la un preț mai mic.. dar n-a fost să fie.” – s-a arătat bărbatul dezamăgit.

Articole asemănătoare