Ca să nu se aburească ochelarii de la întrebări grele, Igor Grosu și-a instalat ștergătoare

La ultimul briefing de presă, Președintele Parlamentului Igor Grosu s-a prezentat cu o nouă pereche de ochelari moderni de ultimă generație. Noii ochelari sunt o creație al unui designer vestimentar din R. Moldova, fost angajat de la compania Google.

Cu toții știm că aleșii poporului sunt tot timpul sub presiunea întrebărilor jurnaliștilor. Uneori, politicienilor li se aburesc ochelarii de la întrebările grele pe care le primesc. Ca să își mențină lentilele ochelarilor transparente, președintele Parlamentului Igor Grosu a apelat la un designer vestimentar cu studii în mecanica robotică, fost angajat la Google Glasses – companie producătoare de ochelari moderni de ultimă generație.

Dumitru Gadgetaru este un designer renumit peste hotarele țării, însă după această invenție, cu siguranță va fi faimos și în R. Moldova. Acesta a proiectat smart ochelarii cu ștergătoare la rugămintea politicienilor, primul care i-a primit fiind Igor Grosu. Din câte știm, pe lista de așteptare mai sunt Natalia Gavriliță, Dorin Chirtoacă, Mihai Ghimpu, Pavel Filip și alții, însă prioritate au cei de la guvernare. Ochelarii se pot conecta la telefon prin intermediul unei aplicații prin care utilizatorul poate alege mai multe opțiuni precum zoom sau dark mode.

Din declarațiile Domnului Grosu, ochelarii au fost cumpărați din fondul de rezervă al guvernului. “Eu am cerut să îmi pună și lentile cu viziune nocturnă, dark mode, însă guvernul nostru nu dispune de un buget mai mare așa că a trebuit să mă mulțumesc cu light mode, adică modul luminos. Cam dor ochii când îmi șterge ochelarii, dar funcționează.” – a declarat acesta.

Dumitru Gadgetaru nu a vrut să comenteze situația, în schimb a promis că în curând va lansa o colecție de ochelari și pentru cei care caută miliardul pentru a-l găsi mai bine și mai repede.

Articole asemănătoare