Ca să sune mai autohton. Alyssa Bounty și-a schimbat numele în Cristinuța Baton

Pentru a arăta că-și iubește țara cu adevărat, renumita actriță cunoscută la nivel internațional – Alyssa Bounty – a luat decizia de a-și schimba numele în Crisinuța Baton.

„După ce toată lumea a aflat cine sunt, am fost foarte criticată pentru faptul că dețin un nume de scenă american, fiindcă Alyssa este nume străin iar Bounty este o ciocolată americană. În schimb, Cristinuța este o marcă de pufuleți moldovenești iar Baton e numele ciocolatei favorite a celor mai mulți dintre noi, batonul mie îmi place cel mai mult ca atare. De asta mă bucur să vă prezint noul meu nume Cristinuța Baton, sunt sigură că datorită acestor nume și mai multe persoane din țara noastră vor dori să mă cunoască pentru că sună mai moldovenește decât suna.” – s-a arătat încântată actrița de fel de fel de filme.

Totuși, după ce compania producătoare a ciocolatelor Baton a auzit de decizia actriței, managerii au anunțat că ar putea schimba numele ciocolatei pentru ca nu cumva ciocolata să fie în vreo legătură cu actrița.

Articole asemănătoare