Cadou de 8 Martie. Guvernul oferă femeilor câte o pereche de ștrampi cu autograful prim-ministrului

Surpriză chiar de 8 Martie pentru toate femeile care lucrează și plătesc impozite statului. Guvernul le oferă acestora câte o pereche de ștrampi în orice culoare doresc ele cu autograful prim-ministrei Natalia Gavriliță și nu numai.

În acest an de 8 Martie autoritățile s-au gândit să lanseze campania „O floare și o pereche de galgoci” oferindu-le tuturor femeilor doritoare câte un buchet de trandafiri și câte o pereche de ștrampi semnați exclusiv de către Natalia Gavriliță. Ba mai mult, femeile care au lucrat deja peste 20 de ani, dacă doresc, pot primi pe ștrampi și autograful președintelui R. Moldova Maia Sandu.

„Am hotărât să facem această campanie pentru a le mai alinta pe femeile noastre, fiindcă după câte știm cu salariul din Republica Moldova din păcate nu-ți mai ajunge nici măcar de-o pereche de chiloți sau ștrampi. Anul trecut am oferit femeilor câte un slip, iar în acest an de 8 Martie, Ziua Femeiii, le oferim câte un buchet de flori și câte o pereche de ștrampi, sau galgoci cum le spunem noi. Acești galgoci nu sunt niște simpli galgoci, ci galgoci de la Guvern care au trecut prin diverse controale de calitate și care vor ține garantat câțiva ani buni de zile În schimb, ștrampii mai conțin și semnătura autograf a Nataliei Gavriliță sau a doamnei Maia Sandu. Doritoarele primesc două perechi de ștrampi pe care le pot îmbrăca pe timp de iarnă, chiar eu am testat acești ștrampi și am rămas foarte mulțumită, fiindcă nu-s galgoci de-ieștia de la gumanitarcă.” – ne-a declarat o purtătoare de cuvânt de la Guvern care a organizat campania.

Cu toate acestea, după puțin timp de la lansarea campaniei de 8 Martie, la Guvern s-au făcut rânduri întregi în care stăteau mii de femei și așteptau să-și primească ștrampii. Acest lucru a dus din păcate la epuizarea stocului, dat fiind faptul că s-au procurat doar opt mii de perechi de ștrampi. Printre femeile care așteptau se afla și Emilian Crețu – acesta a dorit și el o pereche de ștrampi pentru Baba Dora, dar n-a fost să fie.

Au fost surprinse și o grămada femei supărate că pe ștrampii lor nu stătea autograful Nataliei Gavriliță. Purtătorii de cuvânt de la Guvern și-au cerut scuze făcând precizări că Gavriliță n-a mai avut când să semneze restul ștrampilor.

Din fericire au mai fost comandate câteva sloturi de galgoci de la Piața Centrală care ar urma să ajungă în curând.

Articole asemănătoare