Cadou de Paște. Primăria oferă fiecărui Chișinăuian câte două ouă

Cadou de sărbătorile Pascale chiar din partea primăriei Chișinăului. Municipalitatea a decis să ofere fiecărui doritor câte două ouă personalizate de culoare roșie care conțin fel de fel de simboluri, care și mai decare.

Încă dis de dimineață la Primărie s-au îngrămădit mai mulți oameni în vârstă după ce au auzit că li se oferă câte un mic cadou din partea primăriei: Două ouă roșii, un pachet de sare și un cozonac. Ouăle de Paști au fost oferite chiar de către Partidul Socialist care ar fi dorit să facă o benefacere.

„Mânțănim lui domn Ceban și lui Domn Dodon, că ei ne mai țin cât de cât. Am venit și eu să-mi iau două ouă și un cozonac, că am auzit că se dă aicia pe degeaba dacă le dăm pașaportu să ne facă câte o copie. Cine-ți mai dă în ziua de azi așa ceva, mai ales fără bani? Mi-am luat un ou cu secera și ciocanul, și pe alt ou scria СССР воскресе (uniunea sovietică a înviat) și-s tare mulțumit, am să le ciocnesc cu soția.” – ne-a declarat un bărbat în timp ce visa cum erau vremurile în Uniunea Sovietică. Se pare că nu s-au găsit niște ouă normale care să fie dăruite bătrânilor, dat fiind faptul că toate ouăle conțineau câte un sticker menit să le reamintească bătrânilor despre Uniunea Sovietică:

„Din păcate nu ne-au fost donate alte ouă, avem doar așa ouă vopsite în culorile roșu și mai mult cu secera și ciocanul. Îi mulțumim lui domn Dodon că el ni le-a adus personal, spune că le-a vopsit Galina cu niște vecine de la Sadova și cu doamna Kirkurova. Iată aici avem un alt paneruș de ouă care conțin insigna Partidului Socialiștilor și al Comuniștilor, iar aici un alt paner cu ouă pe care este desenat chipul domnului Igor Dodon pentru ca pensionarii să-și amintească de el. Acesta este un cadou din partea Primăriei în primul rând pentru oameni, haideți să lăsăm toată politica la o parte în perioada sărbătorilor de primăvară.” – ne-a îndemnat un angajat de la primărie responsabil de repartizarea pomenilor Pascale.

Articole asemănătoare