Cadou de ziua femeii: Moldovean nu-și va mai bate soția timp de 3 zile

Sensație de zile mari în casa domnului Vasile din satul Cârnățeni raionul Căușeni care a decis să-i facă un cadou soției sale Tamara chiar în ajun de ziua femeii. Acesta a decis să nu o mai bată timp de 3 zile: în ajunul zilei femeii, de ziua femeii și după ziua femeii.

L-am vizitat pe domnul Vasile pentru a-l cunoaște mai bine, iar acesta ne-a declarat: „Mă băieți știți, femeia nebătută e ca și casa nemăturată. Îi mai dau eu câte o curea sau câte un pumn, nu chiar prea tare și se învinețăște și ea oleacă dar lasă că trece. Că doar așa făcea și Tata la timpu lui. Dar m-am gândit ian să-i fac eu un cadou de 8 martie și să nu o bat vreo trei zile, să vedem cum s-a primi deamu”

Doamna Tamara se pare însă că nu-i pra mulțumită de cadoul bărbatului ei. „Da, mai primesc eu câte o palmă sau câte un pumn, dar poate chiar și merit? Știți, parcă deamu m-am și deprins cu bătaia. Vasile e bărbățelul meu și eu îl iubesc așa cum este, chiar de mă mai bate eu n-am de gând să-l las, doamne ferește. Hai sănătate!” – ne-a declarat soția Tamara în vârstă de 67 de ani înainte de a pune o sticlă de vin la gură.

Din păcate, mii de femei din r. Moldova precum doamna Tamara sunt bătute sistematic de bărbați. Noi le recomandăm tuturor femeilor care sunt nevoite să suporte violența domestică să se adreseze pentru ajutor la un o instituție responsabilă precum 112

Totodată, echipa noastră le felicită pe toate femeile cu Ziua Femeii. Noi vă iubim!

Articole asemănătoare