Cadouri de Crăciun: Tauber le-a oferit susținătoarelor surprize din Israel

Bucurie mare la Orheiland unde aseară Crăciunul pe stil nou a fost sărbătorit pe cinste. Ilan Șor și Marina Tauber au oferit Orheienilor totul gratuit: patinoar, de mâncare, atracțioane… Cireașa de pe tort a fost însă finalul evenimentului unde susținătoarele lui Șor au primit câte un cadou din Israel.

Orheiencele prezente la eveniment s-au bucurat când la urmă a apărut pe scenă însuși Marina Tauber pentru a le oferi tuturor fetelor și femeilor care au rămas până seara târziu câte o surpriză pe care Ilan Șor a trimis-o tocmai din Israel. Este vorba despre mai multe jucării care însă pot fi folosite și pentru alte treburi, precum a susținut o femeie prezentă la eveniment care s-a ales și ea cu un cadou:

„Off chiar mulțumesc doamnei Tauber, de când mi-am dorit un deista. Am văzut pe la reclamă, știți că arată din când în când pe la televizor seara târziu. Și mă gândeam că a meu și așa nu pre poate, m-am gândit că măcar un deista m-ar înviora oleacă. Tare m-a bucurat, că mi-a cadonat unul pe care-l poți pune în priză, idee n-am ce să fac cu dânsu. Dar altu nu trebuie să-l pui în priză, poți să-i pui și baterii și el merge și singur. Ce-i drept din păcate e cam mic, dar lasă că merge măcar la mestecat mămăliga.. păi să vedeți bărat-mio cum o să mănânce de acum mămăliga.” – ne-a declarat o femeie în vârstă de 59 de ani din Orhei, surprinsă anterior la o tarabă unde a băut vreo 5 păhărele de vin fiert. O altă doamnă mai în vârstă idee n-avea ce ținea în mână, și-a împachetat jucăria abia după ce o altă femeie a atenționat-o să nu se laude la toți:

„Da iaca mi-o dat și mie un citori de-ista și o zis să-l pun în priză și el bârnâie, idee n-am ce fel de electronice și nebunii. Iau-te, în ziua de azi au inventat de-amu și citori electric care-l pui în priză și-ți mestecă și brânza, și smântâna.. dar am să i-l dau lu fiică-mea că ea-i mai tânără și m-a rugat să i-l duc. Știți că fetele mai tinere în ziua de azi nu prea vor să gătească singure, dar au nevoie de ajutor și de tot felul de electrocasnice de iestea.” – s-a arătat nedumerită o altă femeie în vârstă de 64 de ani din Orhei.

Și un bărbat s-a strecurat printre mulțime pentru a primi și el câte o astfel de jucărie. Acesta a asigurat-o însă pe Tauber că-i va cadona jucăria soției sale care nu a putut fi prezentă la eveniment din cauza că era răcită.

Tauber n-a fost de găsit pentru a ne spune câte ceva despre cadourile oferite de Ilan Șor femeilor din Orhei, o altă reprezentantă a partidului ȘOR însă a fost de acord să ne ofere o mică declarație cu condiția că-i păstrăm anonimatul: „Aceste jucării au fost produse într-un podval din Israel care îi aparține chiar domnului Șor și dacă observați, pe eticheta lor chiar stă imaginea partidului Șor pentru ca toate femeile care susțin pe domnul Șor să-și amintească mereu de domnul Șor pentru ca la urmă să rămână și mai satisfăcute – acest lucru este destul de normal și sănătos.” – ne-a declarat reprezentanta.

Articole asemănătoare