Cadouri electorale din partea PSRM? Morgen Shtern a împărțit făină la tineri

Detalii noi de la concertul de aproximativ o săptămână în urmă ținut la Chișinău de artistul Rus Morgen Shtern. Echipa sa ar fi împărțit tinerilor prezenți la eveniment câte un pachețel în care se afla o substanță praf albă sub pretextul că ar fi făină din partea Partidului Socialiștilor.

Fiind deprinși de la bunicii lor care acceptă deseori cadouri electorale din Partea PSRM precum zahăr, orez sau făină, tineri ar fi crezut că în pachețel chiar s-ar fi aflat făină și ar fi tras-o pe nas sau dus-o acasă la părinți să le coacă pâine.

Poliția a intervenit însă și a scos la iveală faptul că în pachețele s-ar afla de fapt cocaină, nu făină. Cocaina ar fi fost importată de raper pentru a le ridica dispoziția tinerilor de la evenimentul său și a-i face să mai uite de pandemie și problemele politice cu care se confruntă țara.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal iar Morgen Shtern ar putea fi extrădat în republica Moldova și plăti aici o amendă de 20 de mii de lei sau ar putea sta după gratii un an de zile. În același timp, raperul dă însă vina pe Nata Albot care însuși s-ar fi ocupat de marketingul și distribuția Cocainei provenită din Canada care ar conține o puritate de 95%.

Articole asemănătoare