Cadouri electorale? La Orhei Partidul ȘOR împarte jucării susținătorilor

Campania electorală a început și la Orhei, acolo unde mai nou partidul ȘOR a început a împărți susținătorilor tot felul de jucării, ca să le mai alunge stresul din pandemie – susțin aceștia. Se pare însă că nu toți știu cum se utilizează aceste cadouri electorale.

În această situație se află și Baba Dusea din Orhei, susținătoare înrăită a lui Ilan Șor mulțumită de cadoul primit se pare că nu prea are idee pentru ce se folosește jucăria: „Da iaca partidul domnului ȘOR mi-a cadonat și mie un citor de ista rozov și am întins cu dânsu acasă de câteva ori niște aluat. Dapă să vedeți ce bine întinde aluatu, mai ales că și vibrează. Da iaca alaltăieri o venit fiică-mea de la Chișinău și am văzut cum și l-a împachetat în geantă, o zis că are nevoie de dânsu să mestece și ea niște aluat acolo la Chișinău.. Tare m-am bucurat, că eu pe fiică-mea de când o știu eu nu știe ea a coace pâine sau a întinde aluatul, cred că s-o învățat. Am venit să-mi mai iau un citor, da de data asta unu mai lung și poate violet care vibrează mai tare, să-i fac și lu bărbat-nio niște masaj la schinare“

Alți susținători ai partidului se pare însă că știu foarte bine cum și pentru ce se utilziează cadourile dăruite de partidul ȘOR, dat fiind faptul că niște susținătoare și-a luat două în loc de o jucărie. Acestea le mulțumesc lui Ilan Șor de cadou și promit să-l voteze cu mare drag dacă ar primi mai des așa surprize, fiind că pe piață acestea ar fi foarte scumpe și nu oricine își permite în ziua de azi așa ceva.

Mai mult, niște fete mai tinere au întrebat-o personal pe Mariana Tauber dacă ar fi de acord să le demonstreze cum se folosesc aceste obiecte dar Tauber ar fi refuzat din motiv că nu are timp. Aceasta le-a promis că o asistentă de-a lui Șor va organiza un videochat online în care le va da câtorva fete de peste 18 ani din Orhei niște lecții cu instrucțiuni.

Articole asemănătoare