Călare pe cal, Cavcaliuc a luat-o iarăși hăisa prin Capitală – cu poliția din urmă

Dezmăț în centrul Capitalei în această amiază după ce în spatele unui cal alb n-a fost zărit nimeni altul decât Gheorghe Cavacliuc – fostul şef adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei.

Cu toate că a fost acuzat de huliganism, Cavcaliuc se plimba astăzi prin Capitală pe un cal alb până a fost zărit de niște polițiști. Acesta le-a dat comanda să nu-l aresteze fiindcă el este fostul șef adjunct al Poliției iar verișor lui încă ar fi în Poliție, dar polițiștii nu l-au ascultat și s-au luat după el.

Astfel, ceea ce părea a fi o expoziție de cai, era de fapt jucatul de-a prinselea dintre Cavcaliuc călare pe cal și Poliție. Evenimentul senzațional a fost sistat de către mai mulți martori oculari: „Nici nu ne-am dat seama că pe cal era domnul Cavcaliuc, fiindcă părea mai mult a circ. Noi credeam că acolo cineva se plimbă pe un cal cu pași așa mai mari și din urma lui merge poliția în coloană, credeam că e un simplu șou. Când de fapt era domnul Cavcaliuc care iarăși încerca s-o ia hăisa prin Capitală și să evadeze. Oricum a fost frumos și ne-a plăcut, copiii au spus că vor să mai vadă o dată.” – ne-a declarat Ghena, tată a doi copii și martor ocular la eveniment.

Totuși, din fericire, Cavcaliuc a fost prins de către oamenii legii și escortat către penitenciarul din care însă a reușit să evadeze. La moment nu este cunoscut cum i-a reușit asta, cert este însă faptul că acesta se află din nou la Londra alături de Veaceslav Platon, bunul său prieten cu care pune din nou țara la cale.

Articole asemănătoare